Lifestyle

I Sverige lanseras nu den nya coolaste vattenflaskan för en grönare värld som hjälper folk att släcka törsten var och när som helst

En helt ny serie med vattenflaskor i rostfritt stål och högkvalitativtglas, som kombinerar suveräna funktioner med stil, miljömedvetenhet och livstidsgaranti, lanseras i Sverige av ​Bluewater.
Läs mer här »

Resande & Kultur

Blaue Frau återvänder till Lilla Teatern i höst / Blaue Frau palaa Lilla Teaterniin syksyllä

Teatergruppen Blaue Fraus och serietecknaren Nina Hemmingsons samarbete fortsätter då föreställningen Livet ditt as får sin världspremiär den 2 oktober som gästspel på Lilla Teatern.&n. . .

Läs mer här »
Bilar

AEC Europe | Officiell Dodge och RAM importör AEC Europe meddelar om en centraliserad inspektionsverksamhet i Sverige

AEC Europe, en officiell Dodge- och RAM importör och distributör av FCA (Fiat Chrysler Automobiles) startar en centraliserad nationell inspektionsverksamhet i Stockholm för att tillgodose tillväxten i Sverige med. . .

Läs mer här »
Sport & Golf

Svenska vattenföretaget Bluewater hjälper världens mest prestigefyllda golfevenemang, The Open att stoppa behovet av plastvattenflaskor

Rory Mcllroy njuter av rent och friskt vatten från sin Bluewater-vattenflaska under mästerskapet The Open i Portrush, Nordirland. (Vänligen ange R&A som källa)Besökarna på den 148:e upplagan av golfmästerskapet The Open i Portrush, Nordirland, kommer i år att märka ett nytt unikt tillskott till det prestigefyllda evenemanget tack vara det svenska vattenf&ou. . .

Läs mer här »