Tallink Spa & Conference-hotelli avataan jälleen 12.6.2020

Tallink Hotelsien Tallink Spa & Conference-hotelli avataan jälleen huomenna perjantaina 12.6.2020. Koronavirustilanteesta ja siitä johtuvista matkustusrajoituksista johtuen hotelli suljettiin väliaikaisesti 18.3.2020 alkaen. Kevään 2020 aikana ainoastaan Tallink Express-hotelli on ollut auki. Tallink Hotel Riga avattiin jälleen 1.6.2020.

Tallink Hotels

Tallink Hotelsilla on neljä hotellia: Tallinnassa sijaitsevat Tallink Spa & Conference-, Tallink City- ja Tallink Express-hotellit sekä Latvian pääkaupungissa Riiassa sijaitseva Tallink Hotel Riga.

Suomessa lähimatkailun rajoituksia puretaan 15.6. alkaen siten, että matkustus Baltian maihin vapautuu eikä Suomeenkaan palatessa tarvitse jäädä omaehtoiseen 14 vuorokauden karanteeniin.

- Kesälomat ovat alkamaisillaan ja ihmiset tekevät jo kovasti suunnitelmia kesälle. Meillä käy paljon vierailijoita useista eri maista ja toivotamme lämpimästi vieraat jälleen tervetulleiksi hotelleihimme. Hygieniaan on kiinnitetty hotelleissamme erityishuomiota ja palveluita esimerkiksi ravintolassamme on suunniteltu uudelleen koronavirukseen liittyvät turvallisuusmääräykset ja -suositukset huomioiden. Tallink Spa & Conference-hotelli sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Tallinnan vanhasta kaupungista ja tarjoaa loistavan tilaisuuden viettää joko hauska kaupunkiloma tai mukava liikematka, kertoo Tallink Hotelsien johtokunnan jäsen Ave Svarts.

Tallink-konserni myös ilmoitti aiemmin, että Tallink City -hotellissa aloitetaan täysimittainen remontti 1.9.2020. Hotellin korjaustyöt saadaan päätökseen arviolta toukokuun 2021 loppuun mennessä, ja näin ollen hotelli avattaisiin uudelleen vuoden 2021 kesäkuussa. Tallink City -hotelli pysyy suljettuna kesän 2020.

Lisätietoa Tallink Hotelleista: www.tallinkhotels.com

Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä