Normet investoi monikäyttölaitokseen Intiassa

Normetin hallitus on hyväksynyt investoinnin uuden ja laajennetun monikäyttölaitoksen rakentamisesta Intiaan.

Normet

Uusi laitos tulee keskittymään laitteiden valmistukseen, huoltotoimintaan, tuotekehitykseen, koulutukseen ja digitalisaation kehittämiseen. Investointi on Normetille kiinnostava tilaisuus kehittää liiketoimintaa ja se tukee tavoitteitamme strategisesta kasvusta ja asiakastuen kehittämisestä.   

 "Laitteiden valmistuslaitoksesta tulee uuden modulaarisen logistiikkaan ja henkilöstö-kuljetukseen kehitetyn monikäyttötuotetarjoaman keskus. Laitos tulee olemaan myös laiteliiketoiminnan tuotekehityksen toinen keskus tukien monia laitesuunnittelun osa-alueita. Odotamme uudelle laitevalikoimallemme suurta kysyntää ja tällä laitoksella tulee olemaan merkittävä rooli tämän kysynnän täyttämisessä. Intia on keskeinen sijoituspaikka globaaleja markkinoita palvelevalle tuotanto- ja tuotekehityslaitokselle", kertoo Normetin laiteliiketoimintaa johtava Kari Hämäläinen.  

Palveluliiketoiminnalle uusi laitos on tärkeä sekä paikallisten että globaalien asiakkaiden tuen parantamiseksi. Laitoksella tulee olemaan keskeinen asema koulutustarjonnan kehittämisessä ja se on prosessiosaamisen ja digitalisaation osaamiskeskus.

" Normetilla on Intiassa merkittävä määrä kalustoa. Kaikkien laitteiden elinkaaren optimointi asiakkaillemme on meille erittäin tärkeää. Tämän laitoksen avulla pystymme tarjoamaan kaiken tarvittavan laitteiden elinkaaren aikaisen tuen tehokkaasti ja tuottavasti" sanoo Normetin palveluliiketoiminnan vetäjä Riku Helander.

Uusi laitos tulee toimimaan Normetin globaalien toimintatapojen mukaisesti ja tukee maailmanlaajuista kysyntää täydentämällä nykyistä valmistus- ja palvelupisteverkostoamme Suomessa ja muualla maailmassa.

.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä