Neopost on nyt Quadient ja messuilee Helsingissä efektikärjellä

Neopost Finland Oy on nyt Quadient Finland Oy – postituksen ja paperinviimeistelylaitteiden sekä ohjelmistojen asiantuntija. Sign, Print & Pack -messuilla yritys aikoo esitellä kuinka helposti digipainokoneiden ja Duplon monitoimiviimeistelijöiden tuotanto saadaan yhdistettyä ja automatisoitua esimerkiksi EFI Fiery JobFlow -ohjelmiston avulla.

Sign, Print & Pack

Business Line Manager Matti Suntio kutsuu messuvieraat rohkeasti tutustumaan Quadientiin ja uusiin efekteihin, jotka ovat nyt mahdollisia, kun yhdistetään kohdelakkaus ja 3d-foliointi.

Miksi lähditte messuille näytteilleasettajaksi?

– Messut ovat tärkeä juttu meille. Tämä on meille iso markkinointiponnistus ja suurin graafisen alan tapahtuma tänä vuonna Suomessa. Meille suuri juttu on myös nimenmuutos ja tämä näyttely on hyvä mahdollisuus tuoda uutta nimeämme esille.

Mitä tuotte esille messuilla?

– Panostamme messuihin tänä vuonna isommalla osastolla kuin aiemmin, yli 80 neliön ständillä. Haluamme tuoda esille efektien maailmaa eli kuinka yksinkertaista on tänä päivänä tehdä erilaisia efektejä, kuten 3D-foliointia ja kohdelakkaa erilaisiin painotuotteisiin, listaa Suntio.

Esillä on myös uusi tasoleikkuri Duplolta, jonka avulla demotaan, miten erilaisia materiaaleja voi muotoilla sekä yhdistää niihin efektejä.

Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä