Cursor käynnistää yt-menettelyn

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor jatkaa toimintansa kehittämistä ja käynnistää yt-menettelyn, jonka piirissä on koko yhtiön henkilökunta. Neuvottelut käynnistyvät 17.3.2020 ja ne jatkuvat vähintään kaksi viikkoa.

Cursor Oy

Neuvotteluissa analysoidaan yhtiön kustannusrakennetta. Yhtiö on kuntien kanssa solminut uudet pitkäaikaiset palvelusopimukset ja tavoitteena on ohjata resurssit entistä fokusoidummin vastaamaan uusia palvelusopimuksia.

Neuvotteluissa käsitellään myös vastaavaa tilannetta kuin viime vuoden yt-menettelyssä, eli vuosien saatossa kehittynyttä tilannetta, jossa vakituiset työntekijät tekevät määräaikaisia työtehtäviä.

"Kiitän lämpimästi henkilökuntaa jo tehdyistä muutoksista ja pahoittelen, että joudumme ryhtymään lisätoimenpiteisiin.", sanoo Cursorin toimitusjohtaja David Lindström.

"Kuitenkin, tällä hetkellä elinkeinoelämän luottamus seudun tulevaisuuteen on vahvaa, trendit ovat kääntyneet ja Cursorin täytyy kehittyä ympäristön ja odotusten mukaan ja tukea positiivista kehitystä mahdollisimman tehokkaasti", perustelee Lindström yt-neuvottelujen aloittamista.

Cursor Oy:n palveluksessa on 47 henkilöä. Yhtiöllä on kolme päätehtävää, eli seudulla toimivien yritysten tukeminen, investointien houkuttelu seudulle sekä matkailun edistäminen.

Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä