Yli miljoona matkustajaa matkusti Norwegianilla marraskuussa

Norwegianin liikennetiedot osoittavat, että jo toisena peräkkäisenä kuukautena yli miljoona matkustajaa matkusti Norwegianilla. Talvikaudelle sopeutettu kapasiteettimme ja reittiverkostomme vastaavan hyvin asiakkaiden kysyntää.

Kuva ja teksti: Norwegian©

– Tulos osoittaa, että olemme onnistuneet hyvin kapasiteetin sopeuttamisessa matkustajien matkustustarpeisiin. Espanja on yksi markkinoista, joilla olemme nähneet hyvän varaustilanteen kehittymisen. Viime kuussa teimme varaamisen luottavaisin mielin entistäkin helpommaksi asiakkaillemme, kun laajensimme mahdollisuutta yhteen kuluttomaan muutokseen myös kaikkein rajoitetuimpien lippujen osalta, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Geir Karlsen.

Marraskuussa Norwegian kuljetti 1 005 380 matkustajaa, kun viime vuoden marraskuussa matkustajia oli 124 481. Verrattuna marraskuuhun 2020 kokonaiskapasiteetti (ASK) on noussut 541 prosenttia ja myytyjen henkilökilometrien määrä (RPK) on noussut 1 007 prosenttia.

Käyttöaste oli marraskuussa 76,6 prosenttia.

Marraskuussa Norwegianilla oli käytössään keskimäärin 49 konetta. Yhtiö operoi 99,8 prosenttia aikataulun mukaisista lennoista. Täsmällisyys oli 91,3 prosenttia.

.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä