The Great American Westin tämän vuoden tapahtumia

86th Sheridan Wyoming Rodeo. Visit Sheridan©

Etelä-Dakotan, Idahon, Montanan, Pohjois-Dakotan ja Wyomingin osavaltioista koostuva "The Great American West" tarjoaa kosolti tapahtumia vuonna 2020.

Kuvat: Visit Sheridan©, Kris Monroe©, Teksti: The Great American West

Aaron Rodriquez©

Idahon Boisessa järjestetään 25.-29. maaliskuuta vuotuinen taide- ja musiikkifestivaali nimeltä Treefort Music Fest. Taiteen ja musiikin lisäksi luvassa on elokuvia, ruokaa, olutta ja joogaa. Festivaaleilla soittaa yhteensä yli 400 yhtyettä, ja vierailevina tähtinä on lisäksi lukuisia taiteilijoita, kokkeja, kirjailijoita ja luennoitsijoita.

Vastaava festivaali järjestetään myös Montanan Bozemanissa 7.-9. elokuuta. Sweet Pea Arts Festival keskittyy konsertteihin, tanssiin, teatteriin, taiteeseen ja paikalliseen ruokaan.Perinnetapahtumia kaipaavien kannattaa suunnata rodeoon, joista suurimmat järjestetään Pohjois-Dakotassa Yhdysvaltain kansallispäivän aikoihin 4. heinäkuuta. Ei ihme, että päivistä käytetään myös nimitystä lehmipoikien joulu. Kannattaa katsastaa esimerkiksi Mandanissa järjestettävä PRCA Madan Rodeo Days 2.-4. heinäkuuta tai Killdeerissä pidettävä PRCA Killdeer Mountain Roundup Rodeo 3.-4. heinäkuuta. Osallistujina on eritasoisia ratsastajia ammattilaisista paikallisiin papparaisiin.

South Dakota Tourism©Alueen suuriin kulttuuritapahtumiin lukeutuu myös Etelä-Dakotassa 9.-11. lokakuuta pidettävä The Black Hills Powwow eli intiaanikielellä "He Sapa Wacipi Na Oskate". Kolmipäiväinen tapahtuma keskittyy Amerikan alkuperäiskansoihin, ja luvassa on laulua, tanssia, taidetta, taidekäsitöitä, kilpailuja ja paljon muuta. Tapahtuma on lajissaan Yhdysvaltain suurin, ja se vetää väkeä koko Pohjois-Amerikasta.Wyoming antoi naisille äänioikeuden Yhdysvaltojen ensimmäisenä alueena 6. syyskuuta 1869 - 20 vuotta ennen kuin siitä tuli varsinainen osavaltio. Aiheesta voi kuulla lisää esimerkiksi ympäri vuoden auki olevassa American Heritage Centerissä ja kesä-syyskuussa auki olevassa Wyoming's House for Historic Women -museossa.

https://greatamericanwest.co/2020-main-events-and-activities-in-the-new-year/

  • 86th Sheridan Wyoming Rodeo. Visit Sheridan©
  • Aaron Rodriquez©
  • South Dakota Tourism©
Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä