Tallink Siljan karanteenivapaat jouluristeilyt Baltic Princessillä Turusta ja Ahvenanmaalta

Kuva: Anna Dammert©

Tallink Silja järjestää jouluaaton ympärille kolme jouluristeilyä suomalaisille matkustajille Baltic Princessin lähdöillä Turusta ja Ahvenanmaalta. Laivan aikatauluja on muutettu siten, että matkustajille jää tarpeeksi aikaa nauttia joulutunnelmasta ja -ruokailuista myös matkan alussa. Jouluristeilyjen matkustajamäärä on rajoitettu 50 prosenttiin laivan maksimikapasiteetista. Baltic Princessin jouluristeilyt toteutetaan 24.12., 25.12. ja 26.12.

Kuva: Anna Dammert© Teksti: Tallink Silja

”Jouluristeilyt ovat olleet perinteisesti erittäin suosittuja ja Turusta niitä on järjestetty vuodesta 1997 alkaen, ensin Latvian Riikaan ja viime vuosina Tallinnaan. Tänä vuonna jouluristeilyt ovat yhden yön matkoja eli noin 23 tunnin risteilyjä aiemmista kahden yön matkoista poiketen. Matkalle on mahdollista lähteä mukaan myös Ahvenanmaalta”, sanoo Tallink Siljan Turun aluejohtaja Nina Honkaranta.

Laivan yleisiä tiloja koristellaan jouluisesti ja laivalla järjestetään jouluaiheista ohjelmaa, joululauluja unohtamatta. Ruokailuihin panostetaan erityisesti, ja varsinkin siihen, että kaikki saavat nauttia joulukattauksensa kaikessa rauhassa.

”Baltic Princessillä, kuten kaikilla Tallinkin ja Silja Linen laivoilla, on tehty merkittäviä toimia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Laivalla on hyvin väljää ja matkustajilla on tilaa liikkua turvavälejä noudattaen myös jouluristeilyillä. Haluamme tarjota matkustajille irtioton arjesta, valmiin joulupöydän ja ennen kaikkea terveysturvallisen, mutta myös rauhallisen tunnelman. Jouluristeilyllä on aina erityinen hieno tunnelmansa”, sanoo Baltic Princessin intendentti Pasi Heinonen.

Tallink Silja järjestää uutuutena myös kahden yön jouluristeilyn Helsingistä Maarianhaminaan 24.-26.12.2020 Victoria I -laivalla - jossa mahdollisuus vierailla maissa Ahvenanmaalla Joulupäivän aikana.

Lue lisää jouluristeilyistä: www.tallinksilja.fi/joulumatkat#jouluturusta

Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä