Tallink Silja aloittaa liikenteen Tukholma-Visby-reitillä heinäkuussa 2020

Tallink Silja tarjoaa jälleen uudenlaisen reitin risteilykesälle 2020. Silja Symphony alkaa liikennöidä Tukholma-Visby-reitillä heinäkuussa 2020. Eri maiden hallitusten asettamista rajoituksista johtuen Tallink Silja on suunnitellut tämän kesän laivareitit uudelleen, ja Tukholma-Visby-risteilyä halutaan tarjota erityisesti ruotsalaisille matkustajille.

Kuva ja teksti: Tallink Silja Oy©

- Gotlanti on erittäin rakas kohde monille ruotsalaisille. Tästä osoituksena Destination Gotlandin verkkosivu, joka kaatui hallituksemme ilmoitettua, että kotimaan matkustusrajoitukset poistetaan Ruotsissa 13.6.2020. Lisäksi voimme tarjota tälle reitille upean laivan, Silja Symphonyn. Matka on siis todellinen saaristokokemus hyvine ruokineen, juomineen ja viihteineen. Matkalla on mahdollista myös tehdä verovapaita ostoksia, mikä on tietysti myös kiva lisä, kertoo Tallink Silja AB:n toimitusjohtaja Marcus Risberg.

Tukholma-Visby-risteily järjestetään heinäkuussa neljä kertaa: 10.7., 12.7., 15.7. ja 17.7.2020.
12.7. lähtö poikkeaa hieman muista lähdöistä, sillä silloin laiva on yön Visbyssä ja jatkaa matkaa vasta seuraavana päivänä.

Risteilyn aikataulu on seuraava:

    Lähtö Tukholmasta klo 16.45
    Pysähtyminen Maarianhaminassa klo 23.45-23.50
    Saapuminen Visbyyn klo 9.30
    Lähtö Visbystä klo 19.00
    Pysähtyminen Maarianhaminassa klo 6.40–6.45
    Saapuminen Tukholmaan klo 11.30

Kaikki ajat paikallisia aikoja. Laivalle on mahdollista ottaa myös mukaan auto, moottoripyörä tai polkupyörä.Kysyntä lähialuematkailulle on lisääntynyt merkittävästi koronaviruspandemian ja eri maiden hallitusten rajoitusten sekä matkustusohjeiden myötä. Tallink Silja toimii Itämeren alueella ja tarjoaa monia erilaisia lähimatkailuvaihtoehtoja. Tukholma-Visby-risteily tarjoaa jälleen uudenlaisen vaihtoehdon monipuoliseen valikoimaan ja tällä reitillä on haluttu ajatella erityisesti ruotsalaisia matkailijoita. Toistaiseksi ruotsalaisten tulisi Suomessa ja Virossa noudattaa hallitusten asettamien matkustusrajoitusten vuoksi omaehtoista 14 vuorokauden karanteenia maahan saapumisen jälkeen. Myös Ruotsista Suomeen palatessa tulisi olla kaksi viikkoa omaehtoisessa karanteenissa.

Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä