Soho House ja Nobu avataan Tel Avivissa 2020

Soho House avasi ensimmäisen hotellinsa ovet vuonna 1995, ja siitä on tullut suosittu jäsenklubi, jonka jäseneksi pääsemiseksi on jonotuslista. Heidän konseptinsa on tarjota jäsenille ”toinen koti” eri kohteissa ympäri maailmaa.

Siitä huolimatta, että hotelli- ja matkailuala on maailmanlaajuisesti keskellä modernin historian suurinta kriisiä, johtavat designhotelliketjut keskittyvät näkyvästi Tel Aviviin. He näkevät Tel Avivin ja Israelin suuren potentiaalin ainutlaatuisena matkakohteena vuoden 2020 lopulla ja vuonna 2021. Tel Avivista on viime vuosina tullut nouseva tähti kasvavien matkailukohteiden joukossa hienon ruokakulttuurin, vilkkaan yöelämän, luonteenomaisen arkkitehtuurin ja loputtomien rantojen ansiosta.

Israel Government Tourist Office

Tel Avivin kaupunki on esiintynyt useiden kansainvälisten turistilistojen kärjessä johtuen viime vuoden ennätyksellisestä kävijämäärästä, ja se on nimetty yhdeksi vuoden 2020 trendikkäimmistä kaupungeista. Tämän seurauksena hotellialan merkittävät kansainväliset toimijat, kuten Soho House ja Nobu, ovat päättäneet kääntää huomionsa Tel Aviviin ja kaupungin avoinna oleviin tiloihin vuoden jälkipuoliskolla. Jopa tunnetut paikalliset hotellit investoivat kaupungin uusiin hotellikonsepteihin vuoden 2020 aikana. Tyylikkäät hotellikonseptit tarjoavat vieraille kaikkialta maailmasta mahdollisuuden tutustua kaikkeen, mitä kaupungilla on tarjottavanaan, ja kokea sen taiteellinen, boheemi ja teollinen arkkitehtuuri, sisustus ja design.
 
Soho House

Soho House on tunnettu eksklusiivisesta hotellikonseptistaan ja valikoivasta jäsenklubistaan, joka on suunnattu viestinnän, tekniikan, taiteen ja muotiteollisuuden alojen luoville sieluille. He operoivat hotelleja, klubeja ja tapahtumapaikkoja huolellisesti valituissa kohteissa ympäri maailmaa, aina Berliinistä Los Angelesiin ja Hongkongiin. Majoituksensa aikana jäsenet saavat ”toisen kodin”, joka edistää heidän luovuuttaan ja jossa he kokevat yhteenkuuluvuuden ja kumppanuuden tunnetta samanhenkisten sielujen kanssa. Soho House avaa ensimmäisen hotellin Tel Avivissa vuoden 2020 aikana. Se on samalla heidän ensimmäinen hotellinsa Lähi-idässä.

Nobu

Nobun perustivat vuonna 1994 kokki Nobuyuki Matsuhisa sekä näyttelijät Robert de Niro ja Meir Teger. Uusi Nobu-hotelli avataan osoitteessa 55 Rothschild Boulevard & 66 Ahad Ha’am Street.

Kuuluisa hotellikonsepti Nobu on aikataulussa lähitulevaisuudessa tapahtuvan toiminnan laajentamisessa Tel Aviviin. Kaikki heidän hotellinsa on sisustettu eksklusiivisesti heijastaen japanilaista minimalismia. Jokaisen yksittäisen hotellin suunnittelu on saanut inspiraatiota ja vaikutteita paikallisesta kaupungista ja sen ympäristöstä. Tämä tarjoaa vieraille ainutlaatuisen kokemuksen riippumatta siitä, missä Nobu-hotellissa he majoittuvat, samalla kun japanilainen ilmapiiri antaa heille tuttuuden tunteen. Valmistuttuaan hotellissa on 38 huonetta, kaunis puutarha, uima-allas ja yksityinen kattoterassi, ja se sijaitsee Tel Avivin ikonisella Rothschild Boulevard -kadulla.

Hôtel BoBo

 Hôtel BoBo on bohèmein- ja bourgeois-tyylien välinen avioliitto, ja juuri sitä nimi BoBo tarkoittaa. (Kuva: Max Moron)

Israelilainen hotellikonsepti Brown Hotels avaa piakkoin Tel Avivissa toistaiseksi suurimman boutique-hotellinsa, jossa on 201 huonetta. Uusi hotelli on saanut nimen “Hôtel BoBo”, ja se tarjoaa täydellisen yhdistelmän boheemia ja taiteellisesta designia, ylellistä mukavuutta ja korkeaa laatua. Hôtel Bobo sijaitsee Yavneh Street -kadulla, ja hotellista avautuu henkeäsalpaava panoraamanäköala Tel Aviviin ja Välimerelle.

Selina

 Selina on hotellin ja hostellin yhdistelmä, jossa matkustajat voivat tavata ja jakaa kokemuksiaan keskenään sekä paikallisten kanssa.

Israelilaisten Rafael Muserin ja Daniel Rudasevskin vuonna 2014 pienessä panamalaisessa kaupungissa kehittämästä ”Selina”-ideasta on vihdoin tulossa totta. Idea perustui osittain hotellin yhdistämiseen hostellikonseptiin sekä ajatukseen palauttaa takaisin niille paikallisille yhteisöille, joissa ne toimivat. “Selina Gives Back” -aloitteen kautta kaikki työntekijät käyttävät 2 % työajastaan erilaisiin vapaaehtoistöihin. Vieraat ovat tietysti myös tervetulleita osallistumaan. Selina avasi kevään 2020 aikana ensimmäisen Israelin-hotellinsa Neve Tzedekissä, Tel Avivissa.

Atlas Hotels

Artist Hotel ylistää Tel Avivin paikallisia taiteilijoita, jotka voivat esitellä taidettaan hotellin jokaisessa kulmassa. (Kuva: Sarit Goffen)

Atlas Hotel on avannut Tel Avivissa uuden hotellin nimeltään ”Artist Hotel”, joka on omistautunut esittelemään lahjakkaita israelilaisia taiteilijoita ja heidän taidettaan. Hotelli tarjoaa vieraille etuoikeuden kokea taidetta intiimeissä ja autenttisissa puitteissa samalla kun he nauttivat vierailustaan modernissa ja luovassa ympäristössä. Artist Hotel koostuu 56 hotellihuoneesta, ja se sijaitsee lähellä merta Ben Yehuda Street -kadulla, jossa on Israelin merkittävimpiä taidegallerioita.

”On suuri kunnia, että useat ilmiömäiset hotellikonseptit, kuten Soho House ja Nobu, sijoittavat Tel Avivin kauneuteen ja monimuotoisuuteen ja sen elinvoimaisiin ominaisuuksiin. He näkevät markkinoidemme potentiaalin, mikä osoittaa, että Tel Avivista on tullut yksi Välimeren trendikkäimmistä ja suosituimmista matkakohteista ja tiedostavien matkailijoiden kuuma kohde. Voimme tuskin odottaa, kunnes nämä arvostetut hotellit avautuvat ja toivottavat vieraansa ja jäsenensä tervetulleiksi kokemaan Tel Avivin ja muiden Israelin osien parhaat puolet.“ - Nira Fischer, Israelin hallituksen matkailuviraston johtaja

Muut Tel Avivissa viime kuukausina avautuneet hotellit ja hostellit:

    Sam & Blondie – kaunis kunnostettu rakennus Sheinkin Street -kadulla. Hotelli tarjoaa 45 yksilöllisesti sisustettua kahden hengen huonetta.
    WOM – uusi kapselihotelli, joka tarjoaa kohtuuhintaisia yhden ja kahden hengen huoneita Tel Avivin keskeisellä Ben-Yehuda-kadulla, Allenby-kadun kulmassa.
    The Opera Hotel – sijaitsee vanhassa oopperatalossa Herbert Samuel -kadulla, rantakatua vastapäätä. Tällä hetkellä hotelli tarjoaa 60 huonetta, ja tarjontaa laajennetaan seuraavien kuukausien aikana.
    The Spot Hostel – hostelli, joka tarjoaa sekä pienempiä yhden hengen huoneita että makuusaleja sataman vieressä Tel Avivissa.

  • Soho House avasi ensimmäisen hotellinsa ovet vuonna 1995, ja siitä on tullut suosittu jäsenklubi, jonka jäseneksi pääsemiseksi on jonotuslista. Heidän konseptinsa on tarjota jäsenille ”toinen koti” eri kohteissa ympäri maailmaa.
  • Nobun perustivat vuonna 1994 kokki Nobuyuki Matsuhisa sekä näyttelijät Robert de Niro ja Meir Teger. Uusi Nobu-hotelli avataan osoitteessa 55 Rothschild Boulevard & 66 Ahad Ha’am Street.
  •  Hôtel BoBo on bohèmein- ja bourgeois-tyylien välinen avioliitto, ja juuri sitä nimi BoBo tarkoittaa. (Kuva: Max Moron)
  •  Selina on hotellin ja hostellin yhdistelmä, jossa matkustajat voivat tavata ja jakaa kokemuksiaan keskenään sekä paikallisten kanssa.
  • Artist Hotel ylistää Tel Avivin paikallisia taiteilijoita, jotka voivat esitellä taidettaan hotellin jokaisessa kulmassa. (Kuva: Sarit Goffen)
Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä