Riika ja Visby ovat Viking Linen uusia kohteita

Tina Axelsson©

M/S Gabriellan uudet kohteet tulevana kesänä 2021 ovat Riika ja Visby.
Myös viime kesänä suuren suosion saanut Maarianhamina on jälleen mukana risteilyvalikoimassamme.

Kuvat: Tina Axelsson© Teksti: Viking Line

Punaisilla laivoilla pääsee kesällä 2021 risteilemään Helsingistä Riikaan, Visbyhyn ja Maarianhaminaan, kun Viking Line lisää uutuuskohteita valikoimiinsa. Laivalla on tuttuun tapaan tarjolla monenlaista ohjelmaa. Lisäksi risteilyjen yhteyteen voi varata monipuolista tekemistä kohdekaupungeissa. Esimerkiksi Riiassa on mahdollista osallistua kaupunkikierrokselle tai tehdä retki Jūrmalaan. Visbyssä ohjelmistoon kuuluu mm. retki iki-ihanaan Kneippbyn kesämaailmaan, jossa voi tavata Peppi Pitkätossun tai huvitella suuressa vesipuistossa.

-  Olemme todella iloisia voidessamme kertoa hyviä uutisia. Asiakkaamme ovat pitkään toivoneet uusia risteilykohteita. Kun ihmisten matkustamista ulkomaille todennäköisesti rajoitetaan myös tänä kesänä, laivamatkustaminen mahdollistaa ulkomaanmatkan tunnelmaa ja on samalla erittäin turvallista. Gabriella on tyylikäs laiva, jossa on ystävällinen suomalainen palvelu, kertoo Viking Linen myyntijohtaja Kaj Takolander.Kevään mittaan yhtiö aikoo, nyt esiteltävien risteilyjen lisäksi, julkistaa muitakin uusia risteilykohteita.

-  Luvassa on kesäksi muutama hauska yllätys, joten kannattaa pysytellä kuulolla, vihjaa Takolander.

Kaikilla Viking Linen laivoilla huolehditaan tarkkaan matkustajien turvallisuudesta. Risteilyille otetaan rajattu määrä matkustajia ja hygieniasta huolehditaan tiukkojen standardien mukaan. Kaikilla Viking Linen matkustaja-aluksilla ja terminaaleilla on My Care -menetelmän mukainen verifiointi, eli sertifioitu kyky hallita ja ehkäistä infektioriskejä kuten Covid-19-tartuntoja.

Lähtöajat: Riika 28.6., 2.7., 3.8.

Helsinki–Riika                    15.30–09.30

Riika–Helsinki                    17.30–12.45

Lähtöajat: Visby 18.6., 16.7.

Helsinki–Visby                    16.00–09.00

Visby–Helsinki                    17.00–13.45
 

Lähtöajat: Maarianhamina 30.6.

Helsinki–Maarianhamina      16.30-09.00

Maarianhamina–Helsinki      17.00-12.15
 
Lähtöajat: Maarianhamina 7.8.

Helsinki–Maarianhamina      16.30-09.00

Maarianhamina–Helsinki      17.00-12.45

  • Tina Axelsson©
.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä