"Perimmäinen tehtäväni on tehdä kaikkeni sen varmistamiseksi, että kun lopetan poliittisen urani, Israel on parempi paikka kuin aloittaessani politiikassa"

Israelin uusi matkailuministeri Yoel (Konstantin) Razvozov (Yesh Atid - puolue) kertoi yllä tavoitteekseen.

Kuva ja teksti: Go Israel©

Israelin uusi matkailuministeri Yoel Razvozov aloitti Israelin matkailuministerinä 15. kesäkuuta 2021 24. Knessetissä Yesh Atid -puolueen edustajana. Knessetiin ensimmäisen kerran vuonna 2013 noussut Razvozov on toiminut Knessetin Sports Lobby -ryhmän puheenjohtajana ja Generation and a Half Lobby -ryhmän puheenjohtajana vuodesta 2015. 19. Knessetissä (2013–2015) Razvozov nimitettiin maahanmuutto-, vastaanotto- ja diasporavaliokunnan puheenjohtajaksi.

Razvozov sponsoroi lakeja, jotka kannustavat kaupunkirakenteiden kehittämiseen sekä lakeja elinkustannusten alentamiseksi. Hän on myös johtanut taistelua siviilihautauksen puolesta, jonka tarkoituksena on mahdollistaa kunnolliset hautajaiset kaikille, jotka eivät ole juutalaisia juutalaisen lain mukaan, tai kaikille, jotka haluavat maallisen elämäntavan mukaisen hautauspalvelun.

Razvozov on työskennellyt holokaustin pakolaisten oikeuksien edistämiseksi ja veteraanikorvausten lisäämiseksi. Hän on edistänyt maahanmuuttajien integroitumista julkiseen terveydenhuoltojärjestelmään ja koulutusjärjestelmään sekä sponsoroinut pysyvyysbonuksia maahanmuuttajaopettajille.

Razvozov on myös edistänyt yksinäisten sotilaiden auttamista ja työskennellyt maahanmuuttajien integroimiseksi työmarkkinoille. Hän on myös työskennellyt ankarampien rangaistusten langettamiseksi urheiluväkivallasta, ammattiurheilijoiden puolesta ja urheilun edistämiseksi yhteisössä.

Razvozov käynnisti Israelissa olympiaurheilijoiden palkkojen vallankumouksen, jossa ammattiurheilijoiden ja potentiaalisten menestyvien urheilijoiden palkat kaksinkertaistettiin. Miljoonaa sekeliä kohdennettiin palkkojen korottamiseen, jonka lisäksi 30 miljoonaa sekeliä vuodessa osoitettiin infrastruktuurin kehittämiseen ja vähemmän suosittujen urheilulajien tulevien tähtien tukemiseen. Juuri ennen 19. Knessetin purkamista Razvozov sääti lain ankarammasta rangaistuksesta urheiluväkivallasta.

Ennen siirtymistään politiikkaan Razvozov toimi Israelin olympiakomitean puheenjohtajana ja johtajana (2008-2013) ja hoiti urheiluasioita Netanyan kaupunginvaltuustossa.

Razvozov on entinen olympiajudoka. 16-vuotiaana hänestä tuli Israelin mestari ja piti tätä titteliä hallussaan 10 peräkkäisen vuoden ajan. Hän toimi Israelin judomaajoukkueen kapteenina, voitti kaksi hopeamitalia Euroopan mestaruuskisoissa ja edusti Israelia Ateenan olympialaisissa 2004.

Razvozov syntyi vuonna 1980 Birobidzhanissa Venäjällä ja muutti Israeliin 11-vuotiaana vuonna 1991. Hän on kauppatieteiden kandidaatti Interdisciplinary Center -yliopistosta, Herzliyanista, erikoisalanaan rahoitus. Hän on kahden tyttären isä ja asuu Netanyassa.

.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä