Norwegian on nyt palannut Suomeen

Norwegian on tänään aloittanut Suomen lennot uudelleen ja ensimmäiset lähdöt Malagaan, Alicanteen ja Ouluun ovat täynnä. Aluksi voit lentää suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalta Tukholmaan, Osloon, Ouluun, Malagaan ja Alicanteen. Lisäämme vähitellen muita kohteita reittiverkostoomme.

Norwegian©

Matkustusrajoitusten alkaessa poistua ja rokotusten yleistyessä, kiinnostus lähteä lentomatkalle kasvaa. Aloitamme tänään 28. kesäkuuta lennot Osloon, Tukholmaan, Ouluun, Malagaan ja Alicanteen suoraan Helsinki-Vantaalta. Lisäämme asteittain kohteiden määrää kysynnän mukaan.

- Olemme erittäin iloisia siitä, että olemme aloittaneet uudelleen Suomen lennot ja pääsemme toivottamaan suomalaiset asiakkaamme tervetulleiksi lennoillemme. Lisäämme vähitellen kohteiden määrää Suomessa ja Norwegian tarjoaa hyvää palvelua kohtuuhinnalla sekä joustavia lippuvaihtoehtoja suosittuihin kohteisiin Euroopassa, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Geir Karlsen.

Tarjoamme ilmaisen lipunmuutoksen

Pandemiasta johtuvat matkustusrajoitukset ja viime hetken muutokset ovat aiheuttaneet paljon epävarmuutta matkustajille. Norwegian haluaa tämän myötä yksinkertaistaa ja lisätä varmuutta siitä, että varausta voi muuttaa, vaikka lentolippu ei olisi joustava. Tämän takia tarjoamme ilmaisen lentolipun muutosmahdollisuuden rajoitetun ajan sekä kotimaan- että ulkomaanlennoilla.

Lisätietoja Norwegianin kohteista saat osoitteessa www.norwegian.com

.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä