Norwegian aloittaa uudelleen 76 reittiä ja ottaa käyttöön 12 lisäkonetta

Norwegian aloittaa uudelleen 76 lentoreittiä 1. heinäkuuta alkaen. Reittejä avataan sekä maiden sisäisillä että ulkomaan reiteillä Euroopassa. Reittien uudelleen käynnistäminen on tulosta asiakkaiden kasvaneesta kysynnästä ja siitä, että useat muut lentoyhtiöt ovat jo aloittaneet lennot uudelleen Euroopassa. Suomessa Norwegian aloittaa jälleen lennot Tukholmaan ja Osloon.

Kuva ja teksti: Norwegian©

– Monet asiakkaat ovat toivoneet, että Norwegian aloittaisi lennot useampaan kohteeseen kuin tämänhetkiset kotimaan reitit Norjassa, joita lennämme kahdeksalla lentokoneella. Sen vuoksi minulla on myönteistä kerrottavaa kaikille, jotka haluavat matkustaa Norwegianilla kesällä. Tulemme nimittäin aloittamaan uudelleen lennot useisiin kohteisiin, joita asiakkaat ovat toivoneet. Nyt, kun kilpailijamme ovat tuoneet takaisin suuria osia tarjonnastaan, haluamme myös olla mukana ja myötävaikuttaa siihen, että yhteiskunta palaa vähitellen kohti normaalimpaa. Olemme ottaneet käyttöön myös monia toimenpiteitä, jotta jo ennestään alhaista tartuntariskiä vähennetään lennoilla entisestään, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Jacob Schram.

Norwegianilla on viime aikoina ollut käytössä kahdeksan lentokonetta, joilla se on lentänyt joitakin Norjan sisäisiä lentoja. Nyt liikenteeseen otetaan 12 konetta lisää, mikä merkitsee, että yli 900 norjalaisten tukikohtien lentäjää ja matkustamohenkilöstön jäsentä tulee vastaamaan 20 koneen miehistöstä.

– Olen erittäin iloinen, että moni "Red Nose Warrior" palaa jälleen töihin ja lennoille pitämään huolta asiakkaistamme, jatkaa Schram.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta Norwegian tulee lentämään seuraavat reitit:

Tukholma (6 kertaa viikossa)
Oslo (3 kertaa viikossa)

Lista kaikista reiteistä on erillisessä liitedokumentissa. Lippuja voi varata osoitteessa www.norwegian.com

Turvallinen matka Norwegianilla

Matkustajat voivat tuntea olonsa turvalliseksi, kun he lentävät Norwegianilla. Asiakkaillemme ja henkilöstöllemme terveys ja turvallisuus ovat aina kaikkein tärkein asia – siitä syystä olemme tehneet monia toimenpiteitä minimoidaksemme tartuntariskin lennoilla.

    Matkustajien, jotka ovat kuusi vuotta tai sitä vanhempia, tulee käyttää kasvosuojaimia, kun he matkustavat kanssamme. Tämä vastaa eurooppalaisen lentoviranomaisen suosituksia. Kasvosuojaimen käytöllä jokainen voi myötävaikuttaa siihen, että matka on turvallisempi sekä itselle että kanssamatkustajille.
    Pyydämme matkustajia huomiomaan turvavälit sekä koneeseen noustessa että sieltä poistuttaessa.
    Matkustajat sijoitetaan matkustamossa eri puolille ja keskipenkit täytetään viimeisenä. Yhdessä matkustavat matkustajat sijoitetaan istumaan vierekkäin.
    Vähentääksemme kontakteja matkustajien ja henkilöstön välillä lennoilla ei ole tarjoilua.
    Koneemme desinfioidaan huolella tiukkojen käytäntöjen mukaisesti ja huomiomme erityisesti kosketuspinnat koneen sisätiloissa. Näin minimoimme matkustajien ja matkustamohenkilöstön riskiä.

Kaikki koneemme on myös varustettu kehittyneellä ilmansuodatuksella, joka poistaa periaatteessa kaikki ilmassa olevat mikropartikkelit, myös bakteerit ja virukset. Samaa teknologiaa käytetään sairaaloiden leikkaussaleissa. Matkustamon ilma puhdistetaan kokonaan joka kolmas–neljäs minuutti. Asiakkaamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi siitä, että matkustamon ilma on puhdasta, kun he matkustavat kanssamme.

Tutkimukset osoittavat, että tartuntariski lennoilla on hyvin pieni. Jos epäilisimme tartuntaa lennolla, meillä on käytännöt ja varusteet tilanteen hoitamiseksi.

Katso video siitä, miten voit matkustaa turvallisesti Norwegianilla.

Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä