Japanin uusi suosikkilista 2021

JNTO©

Ulkomailla matkustamista on rajoitettu ja rajoitetaan edelleen, mukaan lukien Japani. Tämä ei tarkoita, etteikö Japanista löytyisi jännittäviä uutisia. Kun rokotukset ovat nyt alkaneet, uskomme, että on aika unelmoida jälleen. Esittelemme Japanin kohteiden kuuman listan - eli innostavat uudet kohteet vuonna 2021, jos ja kun matkarajoitukset poistuvat.

Kuva ja teksti: JNTO©

Japanin kansallinen matkailujärjestö (JNTO) on julkaissut  luettelon uusista matkakohteistaan.​​

www.japan.travel/en/uk/inspiration/2021-japan-hot-list/

Alla olevassa luettelossa esitellään joitain suosikkejamme.

1. Kestävän kehityksen puumaja; Japanin eteläisimmällä saarella sijaitseva subtrooppinen Okinawa tarjoaa vierailijoille ympäri vuoden kauniita rantoja ja lempeitä lämpötiloja. Paikallinen saaristo koostuu 160 saaresta ja se sijaitsee vain kolmen tunnin lentomatkan päässä Tokiosta. Uskomattoman luonnon ympäröimä Treeful Treehouse on kestävän kehityksen lomakeskus, joka toimii vain aurinkoenergialla. Lomakeskus on tarkoitus avata vuonna 2021.

2. Japanin kaikkien aikojen ensimmäinen linnahotelli; NIPPONIA Hotel Ozu Castle Town avasi ovensa vuonna 2020. Alun perin 1500-luvulla rakennettu Ozu-linna on täysin kunnostettu perinteisillä menetelmillä ja toimii nyt hotellina. Vierailijat voivat kulkea vanhojen kylämaisemien lomassa, jotka ovat säilyneet Edon ajanjaksosta (1603-1867) Meiji-aikaan (1868-1912). Ozu sijaitsee noin 2,5 tunnin päässä Tokiosta.

3. Zero-Waste Village; vuoristossa sijaitseva Kamikatsun kaupunki julistettiin Japanin ensimmäiseksi nollajätekaupungiksi vuonna 2003. Nykyään se on onnistunut saavuttamaan kierrätysasteensa 80 prosenttiin kunnianhimoisten ympäristöaloitteiden avulla. Vuonna 2020 avautui Zero Waste Center Why?-kompleksi, joka on rakennettu kysymysmerkin muotoon ja valmistettu kierrätetyistä materiaaleista.

Tietoa JNTO:sta

Japanin kansallinen matkailujärjestö (JNTO) on julkinen organisaatio, joka markkinoi Japania matkakohteena. Tavoitteena on kannustaa kansainvälisiä vierailijoita tutustumaan Japaniin. JNTO: n Lontoon toimisto työskentelee kahdeksalla markkina-alueella jakaen tietoa Japanista sekä ylläpitää sen  julkisuuskuvaa ja harjoittaa markkinointia matkailualan kanssa.

Lisätietoja: japan.travel/en/uk/

Hyödyllisiä linkkejä:

Treeful Treehouse Sustainable Resort https://treeful.net/

NIPPONIA Hotel Ozu Castle Town www.ozucastle.com/en/

Kamikatsu Zero Waste Center https://why-kamikatsu.jp/en/

Okinawa Convention & Visitors Bureau www.visitokinawa.jp/

JNTO www.japan.travel/en/uk/

.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä