Helsingin Kaupunginteatterin esitystoiminta perutaan kolmeksi viikoksi

Pääkaupunkiseudun epidemiatilanteen vuoksi Helsingin Kaupunginteatterin peruu esitystoimintansa kolmen viikon ajaksi 23. marraskuuta alkaen. Tatu ja Patu Helsingissä -musiikkinäytelmän ensi-ilta siirtyy.

Helsingin Kaupunginteatteri

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on päättänyt uusista rajoituksista ja suosituksista pääkaupunkiseudun siirryttyä koronaepidemian leviämisvaiheeseen. Kaupungit, THL ja HUS linjasivat, että sisätiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien enimmäishenkilömäärä tulisi rajoittaa 20 henkeen pääkaupunkiseudulla 23.11.2020 alkaen kolmeksi viikoksi. Päätöksen asiassa tekee Etelä-Suomen aluehallintovirasto.

Helsingin Kaupunginteatteri noudattaa ohjeistuksia ja keskeyttää esitystoimintansa kolmeksi viikoksi 23. marraskuuta alkaen. Tatu ja Patu Helsingissä -musiikkinäytelmän ensi-ilta 26. marraskuuta siirtyy, ja teatteri tiedottaa uudesta ensi-iltapäivästä myöhemmin.  

Loppuviikon esitykset 20. - 21. marraskuuta pidetään suunnitellusti. Teatteri on yhteydessä peruttuihin esityksiin lippuja lunastaneisiin ja varanneisiin asiakkaisiin. Liput hyvitetään asiakkaille.

Helsingin Kaupunginteatterin verkkosivuille päivitetään tietoa koronaviruksen vaikutuksista talon toimintaan.

Helsingin Kaupunginteatteri, Ensi linja 2, 00530 Helsinki, www.hkt.fi

Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä