Frankfurtiin ja Düsseldorfiin uudet "lean luxury" -hotellit - vetonauloina kattokeidas ja observatoriobaari

Saksaan kesällä suuntaavien on hyvä tietää, että maan hotellitaivaalle on tullut kaksi uutta tähteä: Frankfurtin Ruby Louise ja Düsseldorfin Ruby Luna. Ensin mainitussa on vehmas 400 neliön kattoterassi ja hurmaava biedermeiersisustus, kun taas Ruby Lunassa on avaruusteema ja 13. kerroksessa observatoriobaari, josta voi ihastella kaupunkia ja tähtitaivasta.

Kuvat ja teksti: Ruby Hotels©

Molemmat hotellit ovat Ruby-ketjun "lean luxury" -filosofian mukaisia. Kaikki turha on karsittu pois, jotta vieraille voitaisiin tarjota täydellistä sijaintia sekä laadukkaita hotellielämyksiä kohtuuhintaan.
 
Jos myöhemmin tänä vuonna on tarkoitus matkustaa Saksaan, kannattaa tutustua Ruby Hotels -brändiin. Se tunnetaan nimittäin ylellisten hotellielämysten tarjoamisesta kohtuuhintaan.

Münchenissä pääkonttoriaan pitävä hotellikonserni on juuri avannut kaksi uutta hotellia: toisen Düsseldorfiin ja toisen Frankfurtiin. Yhteensä ketjulla on nyt Saksassa seitsemän hotellia. Euroopassa Ruby-hotelleja on tällä hetkellä kymmenen.
 
Frankfurtin-hotelli houkuttelee kattokeitaallaan

Ruby Louise on ketjun ensimmäinen hotelli Saksan finanssikeskuksessa Frankfurt am Mainissa. Hotellissa on 215 huonetta, joiden koko vaihtelee 13:sta 30 neliöön.

Pohjakerroksessa vieraat toivottaa tervetulleeksi avara check in -alue, jossa on myös baari ja kahvila. Kahdeksankerroksisen hotellin huipulta löytyy tunnelmallinen vihreä keidas: yhteensä 400 neliön kattoterassi omena-, päärynä- ja kirsikkapuineen sekä yrttitarhoineen. Täällä kelpaa lekotella aurinko- ja säkkituolissa tai istahtaa baaritiskin tai pöydän ääreen. Kattoterassin varustukseen kuuluvat myös aidot vanhat Laudau-vaunut.

Hotellin sisä- ja ulkotiloihin on haettu vaikutteita biedermeiertyylistä, jolle on tunnusomaista paluu kodin piiriin, mukavuus ja luonnonläheisyys. Eri puolille hotellia on ripoteltu antiikkiesineitä biedermeierlipastosta biedermeierhattuun.

Niiden lomassa on saksalaisen katutaiteilijan Big Birnen seinämaalauksia, kuten suuri muotokuva Louise von Rothschildista, jonka mukaan hotelli on nimetty. Louise von Rothschild oli 1800-luvun Frankfurtissa elänyt pankkiirin vaimo, joka lahjoitti kaupungille muun muassa yksityissairaalan ja Clementine-lastensairaalan.

Hotelli sijaitsee Frankfurtin keskustassa rauhallisella sivukadulla Alte Oper -konserttitalon ja Goetheplatz-torin välissä. Kävelymatkan päässä ovat kaupungin kaikki keskeiset vetonaulat, kuten "kulinaarisena pääkatuna" tunnettu Freßgass ravintoloineen ja baareineen sekä aivan kulman takana sijaitseva Goethestraße kansainvälisine luksusliikkeineen.Avaruushotellin täkynä observatoriobaari 13. kerroksessa

Hotelliketjun kolmas Düsseldorfin-hotelli Ruby Luna on myös sen uusi lippulaivahotelli kaupungissa. Hotelli sijaitsee kauniissa vanhassa Commerzbank-rakennuksessa lähellä vanhaakaupunkia, Reiniä ja rautatieasemaa, josta pääsee helposti lentoasemalle. Hotellissa on 13 kerrosta ja 206 huonetta, joiden koko vaihtelee 14:stä 23 neliöön.

Pohjakerroksen baari, kahvila ja lounge ovat 1950-1960-lukujen optimismin ja avaruusinnostuksen inspiroimia. Joka kulman takaa löytyy raketteja ja avaruussukkuloita, ja pohjakerroksen lasilattian läpi voi katsella kellarikerrosta lintuperspektiivistä.

Ruby Lunaan tulee myös useita ulkoalueita: pääsisäänkäynnin yläpuolella oleva terassi, rauhallinen sisäpiha ufoineen ja 13. kerroksen observatoriobaari, josta avautuu panoraamanäkymät kaupunkiin ja yötaivaalle.Kaikki tarpeeton pois

Ruby Hotels rakentaa kaikki hotellinsa "lean luxury" -filosofian mukaan. Karsimalla kaiken turhan Ruby voi tarjota sekä täydellistä sijaintia että laadukkaita hotellielämyksiä kohtuuhintaan. Liiketoimintamalli hyödyttää myös yhtiön sijoittajia ja yhteistyökumppaneita.

- Alan tämänhetkiset haasteet ja tulevat näkymät ovat sementoineet lean luxury -ajattelumme. Mahdutamme luksuksen varsin kompakteihin neliöihin ihan kuin luksusjahdeissa ja karsimme tarpeettomat palvelut. Myös kustannusrakenteemme on kevyempi ja joustavampi kuin monissa muissa hotelleissa. Näistä syistä voimme tarjota ylellisen ja ainutlaatuisen hotellielämyksen kohtuuhintaan ja pienentää myös kiinteistöalan kumppaneidemme riskiä. Hyödynnämme suunnittelussa ja rakentamisessa moduulirakentamista ja pyrimme aina keskittämään ja automatisoimaan "kulissien takaisia" prosesseja, kertoo Ruby Groupin perustaja ja toimitusjohtaja Michael Struck.

Käytännön tietoa

Lunan huonehinnat lähtevät 74 eurosta ja Louisen hinnat 89 eurosta.

Lue lisää osoitteesta www.ruby-hotels.com

.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä