Finnair aloittaa lennot Bergeniin ja Tromssaan yhteistyössä Widerøen kanssa

Finnair alkaa lentää Helsingistä Norjan Bergeniin ja Tromssaan 14. joulukuuta 2021 alkaen. Reitit lennetään yhteistyössä Norjan alueellisen lentoyhtiön Widerøen kanssa. Lennot myy ja markkinoi Finnair.

Finnair©

“Olemme iloisia voidessamme jälleen tarjota lentoja Bergeniin ja Tromssaan”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér. “Suomalaiset asiakkaamme pääsevät nyt suorilla lennoilla nauttimaan Norjan rannikon upeista vuonomaisemista. Norjalaiset asiakkaamme saavat puolestaan kätevät yhteydet Eurooppaan, Aasiaan ja Yhdysvaltoihin Finnairin kattavan verkoston kautta.”

Finnair lentää talvikauden aikana maaliskuun loppuun asti Helsingistä Bergeniin keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Huhtikuun alussa alkavalla kesäkaudella Finnair lentää Bergeniin päivittäin. Finnair lentää Tromssaan tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin.  

Lennot lennetään 78-paikkaisella DASH-8 Q400 -lentokoneella. Lennonaikainen tarjoilu perustuu Finnairin kahden matkustusluokan palvelukonseptiin. Lennot ovat nyt myynnissä Finnairin nettisivulla osoitteessa Finnair.com

.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä