Israelin matkailuministeri: Toivottavasti turistit palaavat pian

Matkailuministeri: Massarokotusten ansiosta hotellit ja matkailuala avautuvat ja odottavat matkailijoita

Kuva: Anita Reiman© Teksti: Israelin Valtion Matkailutoimisto

Yksi Euroopan suurimmista matkamessuista, ITB Berlin, järjestetään tällä viikolla verkkomessuina ja -konferenssina. Israelin matkailuministeri Orit Farkash-Hacohen oli paikalla puhujana.    

"Kun Israel rokottaa väestöään, matkailu- ja ravintola-ala avautuvat uudelleen, jolloin voimme pian suunnitella matkailijoiden paluuta", Israelin matkailuministeri Orit Farkash-Hacohen sanoi ja totesi, että Israel oli jo rokottanut noin 80 prosenttia aikuisväestöstään, mikä teki siitä "paitsi houkuttelevan myös terveellisen kohteen."

Ms. Farkash-Hacohen, toinen vasemmalta, puhui ITB Berlinin verkkokonferenssissa yhdessä Costa Rican ministeri Gustavo Segura Sanchon, toinen oikealta, ja Arabiemiirikuntien Ras Al Khaimahin matkailun kehittämisviraston toimitusjohtajan Raki Phillipsin, oikean puolimmaisin, kanssa.

Ms. Farkash-Hacohen puhui ITB Berlinin verkkokonferenssissa yhdessä Costa Rican ministeri Gustavo Segura Sanchon ja Arabiemiirikuntien Ras Al Khaimahin matkailun kehittämisviraston toimitusjohtajan Raki Phillipsin kanssa. Kolmikko keskusteli COVID-19:n vaikutuksista kansainväliseen matkailualaan sekä sen uudelleenavaamismahdollisuuksista. Lentomatkailun avaamisen tarpeesta oltiin yhtä mieltä, sekä erityisesti rokotusten roolista kansainvälisen matkailualan uudelleenavaamisessa, myös turvallisuusnäkökulmasta katsottuna. Matkailun on oltava nautittavaa.

Puhuessaan rokotusten vaikutuksesta matkustamiseen Israelin ministeri kertoi, kuinka myönteinen vaikutus niillä on ollut kotimaassa, sillä "viisi miljoonaa ihmistä on jo rokotettu" Israelin yhdeksän miljoonan asukkaan väestöstä.

Hän korosti myös tarvetta löytää yhteisen säännöt, joiden avulla kansainväliset lentoliikenteen harjoittajat ja vierailijat voivat lentää Israeliin: "Tämä on suurin haasteeni tällä hetkellä, ja työskentelen terveys- ja liikenneministerien kanssa avatakseni lentomatkailun asteittain Israeliin ja päästääkseni lisää turisteja maahan." Viitaten päivämäärään, jolloin asiat avautuvat, ministeri sanoi: "Se vie jonkin aikaa, mahdollisesti kuukauden, tai niin" ja lisäsi, että hän on optimistinen.

"Matkailuministerinä haluaisin, että useampia rokotettuja tai negatiivisilla PCR-testituloksen saaneita matkustajia saapuisi maahan, jotta meillä olisi enemmän turisteja, mutta se on vaiheittainen prosessi", Farkash-Hacohen päätti. "Poliittisella tasolla meidän on tasapainoteltava lentojen vastaanottamisen ja kansalaisten terveyden suojelemisen välillä."

  • Ms. Farkash-Hacohen, toinen vasemmalta, puhui ITB Berlinin verkkokonferenssissa yhdessä Costa Rican ministeri Gustavo Segura Sanchon, toinen oikealta, ja Arabiemiirikuntien Ras Al Khaimahin matkailun kehittämisviraston toimitusjohtajan Raki Phillipsin, oikean puolimmaisin, kanssa.
.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä