Valtti Kumppanit Oy:n toimintaa kehitetään yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kanssa

Yhteistyön tavoitteena on kehittää Valtin tukipalveluita digitaalisin keinoin sekä parantaa opiskelijayhteistyötä.

Valtti Kumppanit Oy©

Valtti Kumppanit Oy on aloittanut yhteistyön Jyväskylän yliopiston kanssa. Yhteistyön tavoitteena on kehittää Valtin tukipalveluiden asiakaskokemusta digitaalisin keinoin. Yhteistyö on osa Jyväskylän yliopiston Digitalization of Services -kurssia, jossa yliopiston maisteriopiskelijat keräävät ensin asiakashaastatteluiden myötä dataa, jonka pohjalta analysoidaan miten Valtin digitaalisia ratkaisuja voisi kehittää. 

 Tarja Hartikainen toimii Valtilla asiakaspalvelupäällikkönä

"Haluamme palvella asiakkaitamme jatkossa paremmin ja tämä yhteistyö tarjoaa hyvän tavan kerätä kehitysideoita palvelumme parantamiseksi", kertoo Valtti Kumppanit Oy:n asiakaspalvelupäällikkö Tarja Hartikainen. Valtin ja Jyväskylän yliopiston yhteistyöllä pyritään kasvattamaan Valtin tietopohjaa ja tuomaan uusia näkökulmia toiminnan kehittämisen tueksi.

Yhteistyö on myös keino parantaa opiskelijayhteistyötä ja luoda linkkiä Valtin sekä Jyväskylän yliopiston opiskelijoiden välille. Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja.  Tietojärjestelmätieteen alan johtava järjestö AIS (Association for Information Systems) on julkaissut ranking-listan, joka perustuu julkaisuihin tietojärjestelmätieteen kahdeksassa arvostetuimmassa lehdessä viimeisen kolmen vuoden aikana. Jyväskylän yliopisto sijoittui Euroopan listassa kolmannelle sijalle, ottaen myös Suomen tietojärjestelmätieteen tutkimuksen kärkipaikan (aiheesta lisää Jyväskylän yliopiston nettisivuilla).

"Yhteinen matkamme on nyt alkamassa ja samalla käynnistyy Valtin tukipalveluiden matka kohti entistä digitaalisempaa toimintaa", summaa Tarja Hartikainen.

Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä