Olvilta markkinoiden ensimmäinen alkoholiton jouluolut

A. Le Coq Jouluolut 0,0 % markkinoiden ensimmäisenä alkoholittomana jouluoluena vastaa terveyden ja hyvinvoinnin megatrendiin*

Kuva ja teksti: Olvi©

Olut kuuluu joulupöytään, sillä yli 60 % suomalaisista nauttii olutta jouluaterialla. Suosituimpia oluita ovat vaaleat lagerit, jotka sopivat erinomaisesti lohen ja muiden kalaruokien kanssa tasapainottaen rasvaisten tai etikkaisten kala-alkupalojen makua. Kinkun kanssa maistuu useimmiten tummat oluet**. Olvi tuo perinteisen OLVI Jouluolut 5,0 %:n ja OLVI Merry Xmas IPA 5,5 % -erikoisoluen rinnalle uuden alkoholittoman vaihtoehdon pian alkavaan juhlasesonkiin.  

A. Le Coq Jouluolut 0,0 % on tumma, portterityyppinen olut. Se sopii niille oluen ystäville, jotka haluavat suosia mietoja ja alkoholittomia juomia juhlakautenakin. Heitä onkin yhä sankempi joukko, sillä alkoholittomien oluiden käyttäjäkunta kasvaa koko ajan***.  A. Le Coq Jouluolut 0,0 % on kehitetty tämän kuluttajatarpeen pohjalta ja maultaan nimenomaan jouluherkkujen kanssa yhteensopivaksi kausituotteeksi.

A.Le Coq Jouluolut 0,0 % maultaan paahteisena sopii hyvin kinkun, lampaan, jouluisten laatikkoruokien sekä juustojen kanssa. Sen pehmeä maltaisuus korostaa jouluruokien makua. Suolaisten ruokien lisäksi se sopii myös nautittavaksi puolukkaa ja suklaata sisältävien jälkiruokien sekä kahvin kanssa. Parhaimmillaan tämä olut on 10-14˚C tarjoilulämpötilassa ja se on saatavilla jouluhenkisessä 0,33 l lasipullossa 31.12.2020 saakka päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä