Malta sai ensimmäiset Michelin-tähtensä

Michelin julkisti 26. helmikuuta ensimmäisen Maltan-oppaansa ja samalla saaren 3 ensimmäistä Michelin-tähden saajaa. Uudessa Michelin-oppaassa hehkutetaan Maltan, Gozon ja Cominon saarten huippuravintoloita, ruokakulttuurin monimuotoisuutta sekä kyvykkäitä kokkeja ja laaturaaka-aineita.

Kuvat ja teksti: Malta Tourism Authority©

- Maltan ruokakulttuurin kyvyt ansaitsevat koko maailman ruokaharrastajien huomion. Keskellä Välimerta sijaitseva Malta on kulttuurisesti hyvin kiehtova kohde, ja sen ainutlaatuisessa ruokakulttuurissa yhdistyvät hienosti eurooppalaiset vaikutteet ja paikalliset perinteet, sanoo Michelinin kansainvälinen johtaja Gwendal Poullennec.Malta vakiinnuttaa nyt asemansa gastronomiakohteena, jonka monipuoliseen tarjontaan ovat vaikuttaneet saarta asuttaneet lukemattomat kansat. Maltan matkailuviranomainen Malta Tourism Authority on pyrkinyt suojelemaan näitä monimuotoisia perinteitä edistämällä paikallista ja kestävää ruokakulttuuria, jossa hyödynnetään vanhoja menetelmiä ja moderneja vaikutteita.- Olemme erittäin tyytyväisiä Michelinin ensimmäiseen Maltan-oppaaseen, joka on osoitus ravintoloidemme kehittyneisyydestä ja laadusta. Ulkona syöminen on suuri osa lomaelämystä, ja ruokaan liittyvän elämyskysynnän kasvu korostaa tasokkaan tarjonnan merkitystä. Maltan ensimmäiset Michelin-ravintolat ovat selkeä osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä, sanoo Malta Tourism Authorityn johtaja Gavin Gulia.Maltan ensimmäiset Michelin-tähdet menivät seuraaville ravintoloille:

• De Mondion - kokki Kevin Bonello
• Noni - kokki Jonathan Brincat
• Under Grain - kokki Victor Borg.Michelinin Maltan-oppaassa mainituista ravintoloista voi lukea lisää täällä: https://guide.michelin.com

Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä