Linnanmäellä nostetaan kävijäkiintiöitä ja sujuvoitetaan huvipäivää

Linnanmäen Huvipuistossa on tehty mittava määrä omavalvonnallisia terveellisyys- ja hygieniatoimenpiteitä huvittelijoiden sujuvan huvipuistopäivän varmistamiseksi. Huvikausi on lähtenyt erittäin hyvin käyntiin ja tehdyt toimenpiteet ovat saaneet paljon positiivista asiakaspalautetta.

Kuva ja teksti: Linnanmäki©

Kesäkuussa Linnanmäki avasi poikkeustilanteessa huvipuiston rajaamalla asiakasmääriä 25% maksimikapasiteetistaan, joka on noin 5000 samanaikaista huvittelijaa. Hyvien kokemusten pohjalta Linnanmäki pystyy nyt kasvattamaan kävijäkapasiteettiaan heinäkuun alusta noin 7000:lle samanaikaiselle päivittäiselle huvittelijalle. Tästä määrästä reilu puolet asiakaspaikoista voi varata ennakkoon tietylle päivälle ja toinen puoli pidetään auki spontaaniin huvipuistovierailuun. Päivälippujen varauskalenteri avataan elokuun loppuun asti. Linnanmäki uskoo, että huvipuistoon mahtuu hyvin kaikki innokkaat huvittelijat.

- Olemme nyt alkukaudesta päässeet opettelemaan uusia toimintamalleja pienemmillä asiakasmäärillä ja nähneet käytännössä, miten pystymme varmistamaan asiakkaille terveellisen huvipuistopäivän. Nyt voimme luottavaisin mielin hieman nostaa kävijäkiintiötä ja silti mahdollistaa terveellisen huvittelun, toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo.

Jonotusaikojen lyhentämiseksi voidaan nyt myös mukauttaa joidenkin huvilaitteiden lastaamisia. Esimerkiksi Taigaa ja Ukkoa aletaan lastaamaan jokaiselle riville. Lisäksi täksi vuodeksi uudistettu Panoraama-näköalatorni voi vihdoin ottaa kyytiinsä huvittelijoita, tosin alkuun vain hieman alle puolet maksimikapasiteetista eli noin 10-12 henkeä kerrallaan.

Linnanmäki on saanut paljon positiivista palautetta uusista käsienpesupisteistään ja käsien desinfiointimahdollisuuksien tarjoamisesta. Lisäksi työntekijöiden ahkera laitteiden desinfiointi on huomattu ja saanut kiitosta.

- Meille on tärkeää, että asiakkaamme pitävät meitä vastuullisena toimijana ja paikkana, johon he voivat tulla iloisin mielin huvittelemaan. Teemme parhaamme ja kuuntelemme asiakkaidemme palautteita tarkasti jatkossakin, Adlivankin kertoo. Pääsemme nyt myös uusien kävijäkiintiöiden myötä palauttamaan tutun ja toivotun lipputuotteen, rannekkeen päivityksen seuraavalle päivälle, lipunmyyntiin, Adlivankin iloitsee.

Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä