Alueoppaat

VÄSTRA NYLANDS GUIDE

Västra Nylands Guide syntyi vuonna 2003 palvelemaan Helsingin ja muun läntisen Uudenmaan asukkaita, yrityksiä sekä alueelle matkaavia kotimaisia ja ulkomaisia turisteja. Printtinä, netissä ja mobiilina ilmestyvä lehti kertoo lukijalleen kaiken, mitä Länsi-Uusimaasta ja sen ympäristöstä tulee matkakohteena tietää. Alueen ostoskadut, ravintolamaailma, tapahtumat, nähtävyydet ja kaupunkien värikäs yöelämä klubeineen ja baareineen virittyvät lukijalle lehden sivuilla mieleenpainuvasti ja tehokkaasti.

Kesäisin Västra Nylands Guide nostaa esiin merelliset rannikkokaupungit lukuisine risteilymahdollisuuksineen. Kaupungit ja kylät saarineen tarjoavat matkailijoille unohtumattomia elämyksiä.

Västra Nylands Guide on media, joka tavoittaa tehokkaasti Länsi-Uusimaahan työmatkalle tai yksinomaan kuluttamaan tulevat ulkomaiset ja kotimaiset turistit.

Västra Nylands Guide toimii jokapäiväisenä käytännöllisenä hakuteoksena, kun tarvitaan palveluita, tuotteita, yhdistystietoja tai vaikkapa alueen karttoja. Lisäksi julkaisu sisältää mielenkiintoisia ja ajankohtaisia artikkeleita eri yrityksiltä.

.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä