Maailman vegaanikuukausi Tel Avivissa

Lähes joka kymmenes Tel Avivialainen on vegaani tai kasvissyöjä (uusi tutkimus).

Tel Aviv-Yafo tunnetaan yhtenä maailman johtavista vegaanisista ruokakohteista.

Ehdotetut vegaaniravintolat / -kokit haastattelussa.

Kuvat ja teksti: Israelin valtion matkailutoimisto©

Tel Aviv Global & Tourism julkaisi tutkimuksen, joka esittelee veganismin nousua kaupungissa, maailman vegaanikuukauden (marraskuu) yhteydessä. Tel Avivista, joka on tunnustettu maailman johtavaksi ruokakohteeksi kaupungin monipuolisen ruokakulttuurin vuoksi, on tullut myös pysyvä ja johtava vegaaninen ruokakulttuuripaikka matkailukartalla.

Israelissa on maailmanlaajuisesti eniten vegaaneja, ja arviolta 5–8 prosenttia koko väestöstä on vegaaneja, mikä on arviolta 400 000 ihmistä ja määrä kasvaa koko ajan. Monet näistä vegaaneista asuvat Tel Avivissa. Kaupunki nimettiin yhdeksi BBC Good Foodin "Ruokakohteista vuonna 2020", koska kaupunki on magneetti "kasvipohjaisen ruoan ystäville".Tel Aviv-Yafossa on Happy Cowin mukaan noin 40 vegaanista, 44 kasvisruoka- ja 171 "kasvisystävällistä" ravintolaa. Suurin osa näistä ravintoloista tarjoaa yhdistelmän israelilaisia / Lähi-idän / Välimeren ruokia, jotka ovat saaneet jonkin verran vaikutteita länsimaista.

Ei ole yllättävää, että Tel Aviv-Yafon ruokakulttuurista on tullut johtava ja pysyvä osa vegaanisella maailmankartalla, jossa on kaikkea aina tuoremehumyymälöistä, jotka reunustavat kaupungin bulevardeja, hummusbaareihin ja Lähi-idän innoittamiin vegaanisiin gourmet-ruokiin.

Tel Aviv-Yafo on myös koti innovatiiviselle "uudelle israelilaiselle" keittiölle, joka sulauttaa yhteen useita kulinaarisia kulttuureja luoden ruokaparatiisin, joka houkuttelee kävijöitä ympäri maailmaa. Osoitus tämän keittiön suosiosta on ollut Tel Avivin innoittamien ravintoloiden ja kahviloiden nopea levittäytyminen maailmanlaajuisesti viime vuosina.Joitakin Tel Avivin huippu vegaanipaikoista & -asioista HappyCow:n mukaan

Tel Aviv on siunattu lukuisilla tuoremehupaikoilla, jotka sijaitsevat kaupungissa.

Tel Avivin ensimmäisessä vegaanisessa kahvilassa, Anastasiassa, on erinomaisia pääruokia ja raakoja jälkiruokia, ja se on erittäin suosittu koko päivän.

Four One Six, täysin vegaaninen moderni newyorkilaistyylinen baari ja ravintola, valmistaa oman vegaanisen "pihvin" ja tarjoaa upeita jälkiruokia.

Tänä vuonna avatuista Hativonit J17 ja Vivida -ravintoloista on nopeasti tulossa suosikkeja Tel Avivissa.

Zakaim Vegan Boutique -ravintolaa pidetään yhtenä kaupungin parhaimmista vegaaniruokapaikoista, ja sen menu sisältää persialaista ja Lähi-idän fine dining -ruokaa.

Jos mielesi tekee gourmet-raakaruokaa, tutustu Neroli Organic Juice Bariin ja Rawfood Dineriin.

Hatool HaYarokissa on kaupungin parhaita vegaanipizzoja, joiden päällä on talon tekemää cashewjuustoa.

Meshek Barzilay Deli tarjoaa salaatteja ja kuumia ruokia, joita voit syödä ravintolan sisä ja ulkotiloissa. Heillä on myös kahvila, jossa on tarjolla vegaanisia kakkuja, mehubaari ja tuotteita, kuten gourmet-vegaanijuustoa, levitteitä, leipää, viiniä, luomutuotteita ja paljon muuta. Naapurista löytyy Meshek Barzilay -ravintola, jossa tarjoillaan enimmäkseen vegaaniruokia.

Jos haluat pikaista purtavaa, kokeile suosittua kasvisruoka-pikaruokaravintolaa ja diner-tyyppistä ravintolaa nimeltään Goodness, ja jos pidät vegaanisesta kebabista, shawarmasta, leikkeistä ja hampurilaisista, suosittelemme Falafel Mevorach -ravintolaa. Jos haluat vegaanista pikaruokaa, jota ei ole paistettu, tutustu Nature Boysin salaattipurnukoihin ja -kulhoihin, palkokasvikulhoihin ja pirtelöihin sekä Alegriaan, jonka salaatit, vegaanijuustot ja voileivät ovat ykkösvalinta. HaSabzia on pieni ja viihtyisä persialaistyylinen vegaaniravintola, joka tarjoaa erinomaista palvelua ja hyvää ruokaa.

Israelin puolustusvoimat, IDF, tarjoaa edelleen vegaanisia aterioita ja nahattomia saappaita ja kypäriä vegaanisotilaille.

Kansainvälinen pizzapalvelu Dominos tarjoaa vegaanista juustoa kaikissa toimipisteissään Tel Avivissa ja koko Israelissa.

Vegaanikaupat

Taam L'Chaim - Taste For Life – ruokakauppa

Makolet Teva - ruokakauppa

Taddeo - Miesten vaatekauppa

Vegan Mind - Kenkä- / vaateliike

COCO Vegan Chocolate - Suklaapuodit

.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä