Matkailu & kulttuuri

Neljä ainutlaatuista luontoelämystä Mallorcalla

Mallorca tarjoaa aurinkoisten säiden ja kauniiden rantojen lisäksi myös monipuolisia luontoelämyksiä. Niihin lukeutuu pyöräily Unescon maailmanperintökohteeksi valitussa kansallispuistossa, ro. . .

Lue lisää »
Ladygolf

Jussi Pitkänen ja Petteri Nykky maajoukkue- ja liittovalmentajiksi

Kaksi vuotta tyttöjen ja naisten valmennuksesta vastannut Jussi Pitkänen jatkaa pestissään. Uutena kasvona Team Finland -toimintaan tulee salibandyssa menestystä luonut, mutta myös golfin saralla yksil&. . .

Lue lisää »
Talous

Ulkoilma- ja liikuntatarvikkeita ostetaan sunnuntai-iltaisin ja Lappilaiset ostavat niitä eniten – Klarna tutki suomalaisten ostokäyttäytymistä urheiluverkkokaupoissa

Shoppailupalvelu Klarnan tuoreen datan mukaan koronapandemia lisäsi suomalaisten intoa harrastaa liikuntaa kotona ja ulkona. Tämä on motivoitunut suomalaisia ostamaan myös liikuntaan liittyviä tuotteita verk. . .

Lue lisää »
Autot

Volvo Cars käynnistää XC40 Recharge -täyssähköauton tuotannon

XC40 Recharge on ensimmäinen Volvon monista tulevista täyssähköautoista. Sen tänään käynnistyvä tuotanto on merkittävä askel eteenpäin Volvon tavoitteessa pienentä&aum. . .

Lue lisää »
Lifestyle

Reima Kit tuo helpotusta haalarirumbaan

 Reima Kit-verkkopalvelusta voi tilata kulloisetkin kausivaatteet kotiovelle jo hyvissä ajoin ennakkoon tai juuri silloin, kun niiden tarve on huutavin.

Syksy saa ja monessa lapsiperheessä on jälleen edessä uusien syys- ja talvivaatteiden hankinta. Tuskaisten ja verenpainetta nostattavien kauppareissujen sijaan vaaterumban voi hoitaa myös vaivattomasti vaikka kot. . .

Lue lisää »
Urheilu & golf

Ilman urheilua ei ole urheilu-uutisia – Sanoma Media mediakumppaniksi Olympiarahastolle

Suomalaiset arvostavat faktapohjaista tiedonvälitystä, johon kuuluu myös laadukas urheilujournalismi. Pohjoismaiden suurin sanomalehti Helsingin Sanomat, Suomen suurin uutismedia Ilta-Sanomat sekä muut Sanoma Median kan. . .

Lue lisää »
Tapahtumia Helsingin
Messukeskuksessa
Lokakuu

2.10.–3.10.2020
Farmasian Päivät 2020

22.10.–25.10.2020
Helsingin kirjamessut verkossa

22.10.–25.10.2020
Viini ja Ruoka verkossa

Marraskuu

25.11.–26.11.2020
Studia 2020

Tammikuu

13.1.–15.1.2021
Lääkäripäivät 2021
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä