Autot

Sähkökäyttöisten työsuhdeautojen veroetuus nopeuttaa autokannan sähköistymistä

Valtioneuvoston budjettiriihessään hyväksymä täyssähköautojen veroetuuden käyttö&o. . .

Lue lisää »
Ladygolf

Kohonnutta kolesterolia kannattaa hoitaa

Kun ihminen sairastuu sepelvaltimotautiin tai saa sydäninfarktin, tarvitaan elämäntapamuutoksia sekä oikeanlainen lääkitys taudin etenemisen ehkäisemiseksi. On tärkeää lopettaa tupak. . .

Lue lisää »
Matkailu & kulttuuri

Happiness from Finland – Matkailu- ja kuluttajaliiketoimintakärjellä näkyvyyttä USA:n markkinoilla

Julia Kivelä©

Business Finlandin "Happiness from Finland" -projekti pilotoi suomalaisten kuluttajatuotebrändien sekä matkailuyritysten yhteistyötä USA:n markkinalla. Projektin tavoitteena on tukea Suomen maakuvaa sekä kas. . .

Lue lisää »
Lifestyle

Reima Kit tuo helpotusta haalarirumbaan

 Reima Kit-verkkopalvelusta voi tilata kulloisetkin kausivaatteet kotiovelle jo hyvissä ajoin ennakkoon tai juuri silloin, kun niiden tarve on huutavin.

Syksy saa ja monessa lapsiperheessä on jälleen edessä uusien syys- ja talvivaatteiden hankinta. Tuskaisten ja verenpainetta nostattavien kauppareissujen sijaan vaaterumban voi hoitaa myös vaivattomasti vaikka kot. . .

Lue lisää »
Talous

Finnfundin sijoitus vahvistaa Sri Lankan alhaista vakuutuskattavuutta

Finnfund tekee ensimmäisen sijoituksensa vakuutustoimialalle. Kyseessä on 7,5 miljoonan Yhdysvaltain dollarin laina Softlogic Life Insurance PLC:lle, joka on Sri Lankassa toimiva henki- ja terveysvakuutusyhtiö. Innova. . .

Lue lisää »
Urheilu & golf

Ilman urheilua ei ole urheilu-uutisia – Sanoma Media mediakumppaniksi Olympiarahastolle

Suomalaiset arvostavat faktapohjaista tiedonvälitystä, johon kuuluu myös laadukas urheilujournalismi. Pohjoismaiden suurin sanomalehti Helsingin Sanomat, Suomen suurin uutismedia Ilta-Sanomat sekä muut Sanoma Median kan. . .

Lue lisää »