Resande & Kultur

Regeringen har i samverkan med republikens president konstaterat att undantagsförhållanden råder i Finland på grund av coronavirusutbrottet

Den 16 mars 2020 fastställde regeringen riktlinjer för ytterligare åtgärder för att bekämpa det nya coronaviruset i Finland. Syftet med åtgärderna är att skydda befolkningen och trygga . . .

Läs mer här »
Bilar

AEC Europe | Officiell Dodge och RAM importör AEC Europe meddelar om en centraliserad inspektionsverksamhet i Sverige

AEC Europe, en officiell Dodge- och RAM importör och distributör av FCA (Fiat Chrysler Automobiles) startar en centraliserad nationell inspektionsverksamhet i Stockholm för att tillgodose tillväxten i Sverige med. . .

Läs mer här »
Sport & Golf

Svenska vattenföretaget Bluewater hjälper världens mest prestigefyllda golfevenemang, The Open att stoppa behovet av plastvattenflaskor

Rory Mcllroy njuter av rent och friskt vatten från sin Bluewater-vattenflaska under mästerskapet The Open i Portrush, Nordirland. (Vänligen ange R&A som källa)Besökarna på den 148:e upplagan av golfmästerskapet The Open i Portrush, Nordirland, kommer i år att märka ett nytt unikt tillskott till det prestigefyllda evenemanget tack vara det svenska vattenf&ou. . .

Läs mer här »
Till dagens kurs
Senaste Nytt
I Samarbete med