GoExpo Golfista draivi lajin pariin

Pohjoismaiden suurin lajitapahtuma GoExpo Golf 2020 avaa uuden pelikauden ja tuo viheriöt talven harmaaseen. Tänä vuonna keskiössä on pyrkimys innostaa uusia pelaajia golfin pariin. Lisäksi messukävijä pääsee poimimaan bägiinsä koko setin golf-aiheista asiaa, kokemuksia sekä uutuuskohteita ja -tuotteita. GoExpo Golf järjestetään 28.2.-1.3. Messukeskuksessa Helsingissä osana urheilun ja ulkoilun GoExpo-messuja.

Kuva: Anita Reiman© Teksti: Helsingin Messukeskus

GoExpo Golf -messuilla on tarjolla paljon nähtävää ja koettavaa sekä aloitteleville että kokeneemmille golfareille. Golfin harrastajat pääsevät haastamaan itseään simulaattorialueella Minnin & Roopen Golf koulussa, jossa pääsee treenaamaan mm. wedge-lyöntejä ja toistettavia svingejä. Lisäksi golfareille on luvassa infoa mm. tasoituksesta, Tokion olympiagolfista, säännöistä ja lajin digitalisaatiosta.

Kotimaisia kenttiä nähdään tänä vuonna enemmän kuin koskaan; 28 GoGolfin osastolla ja lisää kenttiä eri puolilla messualuetta. Mukana ovat tutusti Suomen parhaat kentät, kuten Kytäjä Golf, Linna Golf ja Nordcenter. Kotimaan kentillä on ennätysmäärä messutarjouksia, joilla voi lunastaa itselleen messuhintaan green feen tulevalle kesälle.

Kansainvälisistä kohteista Espanja on edustettuna 15 eri kentällä, ja myös Italiasta on mukana yli kymmenen kohdetta. Euroopasta esillä on kohteita myös muun muassa Ranskasta, Bulgariasta, Kreikasta, Portugalista, Tsekeistä, Baltian maista ja Venäjältä. Lisäksi esillä on Marokon ja Dominikaanisen tasavallan kohteita. Golfmatkaa suunnittelevat messukävijät löytävät helpot ja erilaisiin tarpeisiin räätälöidyt paketit matkanjärjestäjien pisteiltä.

Vanha tuttu range, aina uudet mailat

Golfarit pääsevät tänäkin vuonna testaamaan uusimmat välineet messujen rangella. Uutuuksien joukossa komeilevat Callawayn uusi huipputekninen draiveri Callaway Mavrik, Mizunon kokonaan uusi, pallon lentokaareen optimointiin suunniteltu ST200-puumailasarja, Cleveland uudella turbonopean Cup Face -teknologian sisältävällä lyöntipinnalla sekä Pingin uusi, golfmessuilla julkaistava Heppler-puttermallisto. Lisäksi Rangella on testissä Cobran ja Titleistin 2020 uutuusmallistot sekä TaylorMaden SIM-mailat, jotka lupaavat anteeksiantavuutta huonoihin osumiin. Wilson tuo messuille uuden Launch Pad -tuoteperheen, ja mailat mitoitetaan rangella henkilökohtaisesti kullekin pelaajalle.

Eri osastoilta voi hankkia kaiken, mitä lajissa tarvitsee, kuten mailat, bägin, kärryt, personoituja palloja, pelaamisen tukena toimivan älykellon sekä vaatteita ja kenkiä. Messuilta voi tilata myös kotipihaan asennettavan viheriön ja tutustua swingiä analysoivaan videopalveluun.

Uusille harrastajille hyvä grippi lajiin

Tänä vuonna uusia harrastajia houkutellaan lajin pariin aloittelijoille suunnatulla omalla osastolla ja ohjelmalla. Aloita golf -osastolla on tarjolla maksuttomia pikakursseja, jotka johdattavat golfin saloihin käytännön kokeilujen avulla. Messukävijät pääsevät puttailemaan, chippaamaan ja heilauttamaan koko swingin.

Uusille harrastajille suunnattu Koko Suomi golfaa -kampanja juhlistaa tapahtumantäyteistä golfvuotta 2020 ja tuo teeman myös osaksi messuja. Kampanjan golflähettiläs Minea Blomqvist-Kakko on mukana kannustamassa uusia pelaajia mukaan lajiin. Lavaohjelmien puheenvuoroissa kuullaan tietoiskuja lajin aloittamisesta ja tuuletetaan vanhentuneita käsityksiä golfista pelkkänä setämiesten pönöttämisenä.

Lauantaina kynnys lajin kokeilemiseen madalletaan satumaisen alas. Muumipeikko ja Pikku Myy saapuvat Muumilaaksosta rohkeisemaan perheen pienempiä golfkokeiluihin Golf Coatin simulaattorialueella.

Pohjoismaiden suurin golftapahtuma GoExpo Golf järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 28.2.–1.3.2020. Samaan aikaan myös Suomen suurin ulkoilu- ja urheiluareena GoExpo, GoExpo Horse ja Kuva & Ääni. Kävijät pääsevät tapahtumiin samalla lipulla. Tapahtumat ovat avoinna pe 28.2. klo 12−20 (Kuva & Ääni yleisölle klo 12−17), la 29.2. klo 10-19, su 1.3. klo 10-17.

Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä