Tarjoamamme palvelut: katso CV:mme                                     

Giro D’Italia Big Start IsraelGiro d’Italiaa, joka järjestetään vuosittain Italiassa ja sisältää yli 21 etappia kolmen viikon aikana, katselee sadat miljoonat katsojat 194 maassa. Vuoden 2018 kilpailu on 101. Giro-kilpailu. Vuodesta 2006 lähtien Giro on järjestetty joka toinen vuosi näyttävällä ”Suurella aloituksella” (Big Start) Italian ulkopuolella.

Kuva ja teksti: Israelin Valtion Matkailutoimisto©

Edelliset Suuret aloitukset ovat tuoneet Giron jännityksen Hollantiin, Tanskaan, Pohjois-Irlantiin ja Belgiaan. Suuri aloitus Israelissa on ensimmäinen kerta, kun joku kolmesta Grand Tour -pyöräilykilpailuista – Giro, Tour de France ja Vuelta a Espana – on pidetty Euroopan ulkopuolella.

Israel valmistautuu ennennäkemätöntä Giro d’Italia -tapahtumaa varten

Eilen pidettiin lehdistötilaisuus ennen vuoden 2018 Giro d’Italian ”Suurta aloitusta”. Israelissa on kilpailun kolme ensimmäistä etappia, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun yksi pyöräilyn kolmesta Grand Tour -kilpailusta (Giro d’Italia, Tour de France, Vuelta a Espana) järjestetään Euroopan ulkopuolella. Eilisen tapahtumassa paljastettiin joitakin tilastoja ja yksityiskohtia ”Suuresta aloituksesta”, Israelin tähän mennessä suurimmasta urheilutapahtumasta.

Tilaisuus sisälsi kattavan katselmuksen ennennäkemättömän logistisen operaation valmisteluista, jossa 176 maailman parasta pyöräilijää pyöräilevät Israelin teillä pohjoisesta etelään. Pyöräilijöiden lisäksi Israeliin saapuu noin 1 200 järjestäjää ja satoja ulkomaalaisten medioiden edustajia.

Tilaisuuden avasi filantrooppi Sylvan Adams, joka on ”Big Start Israelin” kunniajohtaja ja joka sai kilpailun tulemaan Israeliin. Hän kuvaili prosessia, jossa varmistetaan, että Giro alkaa Israelista, huomauttaen, että monet muutkin maat halusivat olla kilpailun isäntiä. Adams myös korosti kilpailun tärkeyttä ja erityisesti 16 tunnin livelähetyksiä, joissa maata näytetään koko maailmalle.

Daniel Benaim, Comtecin toimitusjohtaja ja ”Big Start Israelin” päätuottaja, esitteli tapahtumaan liittyviä numeroita ja kustannuksia kuvaten sitä ”ennennäkemättömäksi logistiseksi tapahtumaksi, josta ei todennäköisesti pistetä paremmaksi lähiaikoina.” Hän kuvaili pyöräilijöiden ja ammattihenkilökunnan saapumisprosessia Ben Gurionin kansainväliselle lentokentälle tulevien päivien aikana sekä Israeliin laivalla ja neljällä rahtikoneella tuotavien varusteiden purkamista.

Kaikkien varusteiden kuljettamista varten eri alku- ja päätepisteiden välillä Israelin kilpailun aikana on varattu 8 asuntovaunua, 16 linja-autoa, 16 kuljetusajoneuvoa, 800 muuta ajoneuvoa ja tusinoittain kuorma-autoja. Monet näistä on räätälöity 22 kilpailevan tiimin värein ja tunnuksin, ja niissä on myös kommunikointilaitteet.

Kymmenien tuotannon henkilökunnan – logistiikan henkilökunta, teknikot, toiminnanvetäjät, sisällöntuotto, kuljetus ja muut – tiimi on paikalla kilpailussa ja sivutapahtumissa, kuten tiimien virallisessa esittelyssä Safra Squarella Jerusalemissa 3. toukokuuta, joka näytetään livenä Eurosportilla.

"Kilpailevien tiimien tiimimanagerit tulivat käymään noin viikko sitten ja olivat kaikki erittäin vaikuttuneita valmisteluista. Yhteensä noin 6 000 poliisia ja järjestyksenvalvojaa vastaavat 4 000 tunnin poliisityöstä, mukaan lukien 60 kilometrin tiesulut, 50 poliisimoottoripyörää, yksityiset vartijayritykset jne."

"Kaikkein monimutkaisin tuotannon asia on itse asiassa itse Eurosportin ja israelilaisen urheilukanavan lähetykset.  Siitä tulee suurin koskaan Israelissa tehty televisiotuotanto, ja sitä järjestämässä on noin 50 ulkomaalaista tiiminjäsentä ja noin 20 israelilaista tiiminjäsentä.  Lähetys näytetään noin miljardille katsojalle 194 maassa ympäri maailmaa", Benaim selitti.

"Maailmassa on vain kolme yritystä, jotka voivat tarjota tällaisen langattoman lähetyskyvyn, mikä alkaa kilpailun kaikissa vaiheissa mukana kulkevien kameramiesten verkostosta, josta se lähetetään suoraan lentokoneeseen ja lähetysajoneuvoihin, joissa lähetystä editoidaan reaaliajassa. Belgialainen Video House -yritys ja heidän laitteensa ovat jo matkalla meille ja saapuvat Ashdodin satamaan tulevina päivinä."
 
Löydät lisätietoja Giro d’Italia -tapahtumasta sivustolta

www.giro-bigstartisrael.com/

www.giroditalia.it/eng/

Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä