Ecotrail: ekologinen polkujuoksutapahtuma järjestetään seuraavaksi Irlannin Wicklow'ssa

Kestävän kehityksen polkujuoksutapahtuma Ecotrail järjestetään seuraavaksi luonnonkauniissa Irlannissa 28. syyskuuta. Paikkana on Dublinin eteläpuolella sijaitseva Wicklow. Tätä ennen Ecotrail-kilpailuja on järjestetty menestyksekkäästi mm. Tukholmassa ja Oslossa, ja Wicklow'sta tulee tapahtuman 10. eurooppalainen isäntäpaikka.

Kuvat ja teksti: Tourism Ireland©

Polkujuoksijat eri puolilta maailmaa kokoontuvat lauantaina 28. syyskuuta Ecotrail Wicklow -kilpailutapahtumaan, jonka lähtöpaikkana on Bray Seafront. Wicklow sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Irlannin pääkaupungista Dublinista. Osallistujille on tarjolla useita reittivaihtoehtoja, jotka kaikki mahdollistavat alueen ainutlaatuiseen luontoon tutustumisen ja vaikuttavista maisemista nauttimisen.

Brayn kaupungin rannalta alkavan ja sinne päättyvän reitin varrella on Wicklow'n upeimpia luontonähtävyyksiä, kuten Bray Head -kukkula, vehmas Killruddery Gardens, The Great Sugarloaf -kukkula, Irlannin korkein vesiputous Powerscourt Waterfall, itärannikon hurjimpana pidetty vaellusreitti Wicklow Way sekä kuvankaunis järvi Lough Tay.Ecotrail-polkujuoksutapahtumat tunnetaan ekologisuudestaan, ja kukin järjestäjä sitoutuu muun muassa vähentämään jätettä, minimoimaan ympäristövaikutukset sekä kannustamaan julkisen liikenteen käyttöön. Ecotrail-tapahtumia on järjestetty aiemmin Tukholman, Oslon, Reykjavikin ja muiden eurooppalaisten kaupunkien läheisyydessä.

- On hienoa saada Wicklow mukaan Ecotrail-perheeseen. Polkujuoksu on yksi maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista, ja Wicklow on upea lisä kisakohteiden joukkoon. Pääsin itse näkemään Wicklow'n kauneuden viime vuoden lopussa, ja Ecotrail Wicklow'lla on minusta hyvä sauma tulla yhdeksi kaikkein suosituimmista tapahtumistamme, sanoo Ecotrail-konseptin perustaja ja Ecotrail Internationalin toimitusjohtaja Jean Charles Perrin.

Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä