Visma Public ja Valtti Kumppanit yhteistyöhön: Konesalipalvelut taloushallinnon sovellusten tarpeisiinOhjelmistoasiantuntija Visma Public ja it-palvelutalo Valtti ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen korkean käytettävyyden konesalipalveluista. Yhteistyösopimuksen myötä Valtti toimittaa Visma Publicille Suomessa tuotettua, tietosuojavaatimukset täyttävää kapasiteettipalvelua Visma Publicin taloushallinnon sovellusten palvelutasotarpeiden mukaisesti.


Kuvat ja teksti: Valtti Kumppanit©

"Kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden sekä yksityissektorin taloushallinnon asiakkaillemme luotettavuus on ensiarvoisen tärkeää. Uuden sopimuksen myötä saamme ohjelmistopalveluittemme palveluympäristöön teknologista syväosaamista ja tarpeittemme mukaan joustavan toimittajan", sanoo taloushallinnon pilvipalvelutuotannosta vastaava Timo Ralli Visma Publicilta.   Valtin konesalipalvelut tuotetaan korkealuokkaisista konesaleista pääkaupunkiseudulla. Kustannustehokkaat kapasiteettipalvelut varmistavat liiketoiminnan häiriöttömän jatkuvuuden ja Valtin rautaisesta osaamisesta kertoo myös yritykselle myönnetty ISO27001-tietoturvasertifikaatti. Pilviteknologioita voi hyödyntää turvallisesti, kun kriittinen data varmistetaan Suomessa sijaitsevaan konesaliin.

"Kumppanin joustavuus ja toimintavalmius olivat meille tärkeitä kriteereitä valintaa tehdessämme. Asiakasdatan turvallisen säilyttämisen lisäksi olemme asettaneet palvelun laadulle korkeat edellytykset, jotta voimme toimia asiakkaidemme tukena hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa ja tehostamisessa. Hyödynnämme Valtin asiantuntijuutta kapasiteettiympäristön toiminnassa, ja siihen liittyvissä teknologioissa", kiteyttää pilvituotannon päällikkö Timo Ralli.Visma Public on talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoasiantuntija, jonka ratkaisut on mitoitettu kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden tarpeisiin sekä yksityissektorin taloushallinnon tarpeisiin. Visma Public toimii asiakkaidensa tukena hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa ja tehostamisessa. Tuotteita ovat henkilöstöhallinnon Personec F-tuoteperhe sekä taloushallinnon Wintime- ja Intime-tuoteperhe. Visma Public on osa pohjoismaista Visma-konsernia.

Valtti Kumppanit Oy on aiemmin DataCenter Finland nimellä tunnettu it-palvelutalo. Valtti Kumppanit Oy toimittaa yhden luukun periaatteella kaikki liiketoiminnan jatkuvuuden takaavat it-palvelut, joita kasvavat ja kehittyvät yritykset tarvitsevat arkipäivässä. Valtin palvelut kattavat yrityksen it-kokonaistarpeet loppukäyttäjätuesta pilvipalveluihin ja jatkuvuuspalveluista asiantuntijatyöhön. Palveluihin sisältyvät myös vaativat erityisratkaisut muun muassa identiteetin- ja pääsynhallinnan alueilla unohtamatta konesalipalveluita jatkossakaan.

Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä