Vietä kansainvälistä joogapäivää – Hotels.comin asiantuntija paljastaa trendikkäimmät retriitit

Meditaatio ja jooga toimivat entistä useammin hektisen arjen palauttavina ja rentouttavina hetkinä.

Kuvat ja teksti: Hotels.com©

Hotels.comin vuosittainen Sukupolvi matkoilla -tutkimus paljasti hiljattain, että itsensä kehittämiseen ja hyvinvointiin tähtäävät lomat ovat kasvattaneet suosiotaan. Nuorista suomalaisista aikuisista jopa yksi neljästä viettää vuoden pääasiallista lomaansa hyvinvointiin keskittyen.  

Tutkimuksesta selvisi myös, että yli viidennes (22 %) millenniaaleista haluaisi tänä vuonna osallistua joogaretriitille.  

”Sukupolvi matkoilla -tutkimuksemme paljasti, että millenniaalit ympäri maailman ovat yhä kiinnostuneempia hyvinvointilomista. Jooga ja meditaatio ovat suosituimmat tavat keskittyä omaan hyvinvointiin. Retriiteillä voit tasapainotella parempaan elämään ja kanavoida sisäisen soturisi”, kommentoi Simon Matthews Hotels.comilta.

Hotels.comin asiantuntija keräsi vinkit vuoden rentouttavimman päivän eli kansainvälisen joogapäivän viettämiseen 22. helmikuuta.

The SamataThe Samata on täydellinen retriitti matkailijoille, jotka janoavat sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. Kaipasit sitten kevyttä kuntoilua, hemmottelua kylpylässä tai joogaa aamunkoitossa – Samata on täydellinen paikka! Huoneet sisältävät ympärivuorokautisen huonepalvelun, minibaarin, maksuttoman veden, langattoman verkon sekä laadukkaat vartalo- ja kylpytuotteet, kuten käsintehdyt saippuat. Riippumatta siitä, minkä huoneen valitse, et tule pettymään!

The Samata on varattavissa alkaen 179 € huone/yö**. Lisätiedot ja varaukset Hotels.com.

Kurhaus Cademario Hotel & SpaVuonna 1914 parantolaksi rakennettu Kurhaus Cademario Hotel & Spa on palvellut terveyttä ja hyvinvointia yli sata vuotta. Loman voi aloittaa yksilöllisesti suunnitellulla hoidolla yhdessä kauniisti suunnitelluista altaista ja saunoista. Voit nauttia myös maksuttomista lauantaisin järjestetyistä joogatunneista, jotka yhdistelevät hengitysharjoitteita, mediaatiota sekä asanoita, jotka parantavat sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia. Hotellin 82 huoneessa ja sviitissä on uskomattomat näkymät joko Lugano-järvelle tai hotellin puutarhaan.

Kurhaus Cademairo Hotel & Spa on varattavissa alkaen 113 € huone/yö**. Lisätiedot ja varaukset Hotels.com.

Il FalconiereTämä toscanalainen hotelli on täydellinen joogeille, jotka haluavat harjoitusten ohella nauttia lasin tai kaksi viinä. Unohda liikunta- ja kuntosalit, Il Falconiere tarjoaa joogatunteja uniikissa ympäristössä, rönsyilevän viinitarhan keskellä. Hotellin 34 huonetta ja sviittiä ovat yksilöllisesti sisustettuja rustiikkisilla toscanalaisilla kankailla ja huonekaluilla. Huoneiden tunnelma on täydennetty takorautaisilla tai pylvässängyillä sekä alkuperäisillä antiikkihuonekaluilla ja freskoilla.

Il Falconiere on varattavissa alkaen 241 € huone/yö**. Lisätiedot ja varaukset Hotels.com.

Praia Verde Boutique HotelPraia Verde Boutique Hotelli sijaitsee vehreiden mäntymetsien ja upean Ria Formosan välissä Etelä-Portugalin Algarvessa. Hotellin hyvivointivalmentaja ja joogaopettaja Janet Shook on kaikkien joogien varattavissa. Janetin pitämiin sessioihin sisältyy joogaa ja meditaatiota, thai-hieronta, terveys- ja hyvinvointikonsultaatio sekä vegaaninen lounas ja työpaja. Praia Verdessä voit todella löytää tien sekä henkiseen että fyysiseen hyvinvointiin.

Praia Verde Boutique Hotel on varattavissa alkaen 122 € huone/yö**. Lisätiedot ja varaukset Hotels.com.

Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä