Tallink käynnistää nimikilpailun uudelle Shuttle -laivalleen

Tallink on käynnistänyt tänään 2.8.2019 nimikilpailun uudelle Shuttle -laivalleen, jonka rakentaminen on tarkoitus aloittaa Suomessa Rauman telakalla vuoden 2020 alussa. Uusi laiva on samankaltainen kuin Helsinki-Tallinna-reitillä tammikuusta 2017 alkaen operoinut yhtiön uusin alus Megastar. Uusi laiva valmistuu vuoden 2021 loppuun mennessä ja se aloittaa liikennöinnin Helsinki-Tallinna-reitillä tammikuussa 2022.

Kuva ja teksti: Tallink Silja Oy©

- Laivamme ovat kuin perheenjäseniä meille - työntekijöillemme, asiakkaillemme, merenkulun harrastajille Itämeren alueella ja muuallakin. Ja uuden perheenjäsenen nimeäminen on suuri vastuu, mutta myös suuri kunnia. Siksi haluamme tarjota kaikille merenkulusta kiinnostuneille mahdollisuuden nimetä Tallinkin uusin alus, joka tullaan suunnittelemaan modernin, innovatiivisen ja ympäristöystävällisen merenkulun lippulaivaksi, sanoo Tallink-konsernin toimitusjohtaja Paavo Nõgene.

Kilpailu käynnistyy tänään 2.8.2019 ja nimeä uudelle laivalle voi ehdottaa täyttämällä lomakkeen Tallink-konsernin verkkosivulla www.tallink.com/competition. Kilpailu on avoinna 31.8.2019 asti ja yhtiön hallintoneuvosto valitsee voittajanimen tämän vuoden syyskuun loppuun mennessä.

Lisätietoja kilpailusta ja uudesta laivasta: www.tallink.com/competition

Helsingin omat uutiset
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä