Tarjoamamme palvelut: katso CV:mme                                     

Moby SPL:N uudistetun Princess Anastasian italialaistyylinen risteilykausi käynnistyyPrincess Anastasian risteilykausi Itämerellä on käynnistynyt. Kolme kuukautta kestäneiden kunnostustöiden jälkeen Princess Anastasia risteilee italialaisuuden lähettiläänä Itämerellä. Aiempaan tapaan Pietarin, Helsingin, Tallinnan ja Tukholman välillä risteilevillä Princess Anastasian matkustajilla on parhaimmillaan 72 tunnin viisumivapaus Pietarissa.

Kuvat: Anita Reiman© Teksti: Moby SPL


Mobyn ja St. Peterlinen menestyksekkään yhteistyön ansiosta Princess Anastasia on säilyttänyt venäläisen sielunsa samalla, kun siihen on yhdistetty italialainen tyyli. Laivalla on tarjolla tunnetuimmat italialaiset merkit: kosmetiikkaa, koru- ja, kelloja, vaatteita ja leluja.Risteilyn aikana Princess Anastasialla voi nauttia monipuolisista palveluista: kylpylästä, kuntosalista, kauneushoitolasta, elokuvateatterista, lasten leikkihuoneesta, pubista ja yökerhosta. Laivan yökerhon esityksistä vastaavat loistavat italialaiset esiintyjät ja St. Petersburg Music Hall Ballet Theatre.

Princess Anastasian ravintolat tarjoavat italialaisen ja Välimeren keittiön erikoisuuksia parhaista raaka-aineista – pastasta, oliiviöljystä, balsamiviinietikasta, juustoista ja leikkeleistä. Tarjolla on myös italialaisia viinejä ja muita Italialle tyypillisiä juomia. Laivan nykyaikaisista menuista perinteistä italialaista keittiötä kunnioittaen vastaa italialainen huippukeittiömestari Oreste Romagnolo kuuluisasta Orestorante-kalaravintolasta.Princess Anastasia tarjoaa unohtumattoman risteilykokemuksen Helsingin ja Pietarin välillä tai risteillen Itämerellä Pietarin, Helsingin, Tallinnan ja Tukholman välillä. Pietarissa matkustajilla on aiempaan tapaan mahdollisuus enimmillään 72 tunnin viisumivapaaseen oleskeluun.

Princess Anastasian kyljet on maalannut maailmanluokan italialainen suunnittelija Riccardi Guasco, joka työskentelee italialaisen Armando Testa -yrityksen palveluksessa. Princess Anastasialla on 834 hyttiä ja 580 autopaikkaa.

Risteilyt Princess Anastasialle voi varata osoitteessa www.stpeterline.fi tai matkatoimistoista.

Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä