Helsinki-Vantaalle on avattu erityinen elokuvateatteri – Cinema in HEL tarjoaa elämyksiä ennen lentoaHelsinki-Vantaan lentoaseman uusi elokuvateatteri tarjoaa elokuvaelämyksiä suojassa lentoaseman kiireeltä. Elokuvateatterissa piilee kuitenkin yllätys: tarvitaan kaksi ihmistä istumaan paikoilleen, jotta elokuva lähtee pyörimään. Teatterin kaksi istuinpaikkaa on varustettu mikrokytkimillä, joiden aktivoituessa valot himmenevät ja elokuva alkaa. Elokuvateatterin seinät on maalattu valoa heijastamattomalla erikoismaalilla, jonka ansiosta tila tuntuu äärettömältä.

Kuva ja teksti: Finavia Oyj©

"Elokuvateatterimme Cinema in HEL tuo hienosti yhteen matkustamisen parhaita puolia; uusien kulttuurien ja tuttavuuksien kohtaamisia. Haluamme luoda unohtumattomia asiakaskokemuksia samalla kun kehitämme Helsinki-Vantaan lentoasemaa vastaanottamaan tulevaisuudessa 30 miljoonaa matkustajaa vuosittain", kertoo Finavian markkinointi- ja viestintäjohtaja Katja Siberg.

Elokuvateatteri sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasemalla portin 33 vieressä ja on auki vuorokauden ympäri veloituksetta. Ensimmäisenä elokuvana on Finavian ja Finnairin yhteistyönä tuottama East and West Side Story –lyhytelokuva. Match Made in HEL -saagan kuuluva 14-minuuttinen lyhytelokuva sai ensi-iltansa syyskuussa, ja se on maailman ensimmäinen lentoaseman ja lentoyhtiön tekemä elokuva.

Helsingin omat uutiset
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä