Dubai Fitness Challenge: maksuttomia urheilutapahtumia kaikenikäisille 30 päivän ajan

Dubaissa 18. lokakuuta-16. marraskuuta oleville suomalaisille tarjoutuu lisämahdollisuuksia aktiivilomailuun, kun aavikkometropoli järjestää jo kolmannen kerran Dubai Fitness Challenge ‑festivaalin. Valittavissa on yli 5 000 maksutonta liikuntatuntia ja aktiviteettia pyöräilystä jalkapalloon, kajakkimelontaan, kävelyretkiin, joogaan ja wellnessiin.

Kuvat ja teksti: Dubai Tourism©

Aavikkometropoli Dubain kävijöille tarjoutuu 18. lokakuuta-16. marraskuuta mainio tilaisuus täydentää aurinkolomaa ja aavikkosafaria urheiluharrastuksilla. Tuolloin järjestetään nimittäin jo kolmas vuotuinen Dubai Fitness Challenge.



Kuukauden pituisen urheilufestivaalin ideana on se, että kaikki liikkuvat vähintään 30 minuuttia päivässä 30 päivän ajan. Eri puolilla Dubaita on tällä kertaa luvassa yli 5 000 erilaista liikuntatuntia ja -aktiviteettia, ja ohjelmassa on muun muassa pyöräilyä, jalkapalloa, kajakkimelontaa, kävelyretkiä, joogaa ja wellnessiä. Samalla festivaalin osallistujat voivat olla mukana tekemässä suurimman HIIT-harjoittelutunnin uutta maailmanennätystä 26. lokakuuta fitnesstähti Joe Wicksin johdolla.



Dubai Fitness Challenge motivoi kaikkia ihmisiä elämään entistä aktiivisemmin iästä, kuntotasosta ja kiinnostuksen kohteista riippumatta. Vuoden 2018 festivaaliin osallistui yli miljoona paikallista ja matkailijaa, missä oli nousua 34 prosenttia ensimmäiseen festivaalivuoteen 2017 verrattuna. Tänä vuonna Dubain matkailuneuvosto pyrkii saamaan entistäkin suuremman ihmisjoukon liikkumaan puoli tuntia päivässä 30 festivaalipäivän ajan.



Dubai Fitness Challenge tukee tavoitetta, jonka mukaan Dubaista tulee maailman aktiivisin kaupunki, ja se järjestetään Dubain kruununprinssin, šeikki Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum aloitteesta.



Dubaissa 18. lokakuuta-16. marraskuuta lomailevat suomalaiset voivat tutustua monipuoliseen maksuttomaan tapahtumatarjontaan Dubai Fitness Challenge -sovelluksessa tai sivustossa www.dubaifitnesschallenge.com

Helsingin omat uutiset
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä