Club One -muovikorteista luovutaan 1.2.2020 alkaen

Tallink Siljan kanta-asiakasohjelma Club One siirtyy vaiheittain pois muovisesta kanta-asiakaskortista. Jatkossa Club One -kortit ovat käytettävissä mobiilikortin, laivaannousukortin -koodin tai väliaikaisen Club One -kortin muodossa.

Kuva ja teksti: Tallink Silja©

Club One -muovikorttien automaattinen tuotanto ja toimitus päättyy 1.2.2020. Jatkossa kannustamme kaikkia kanta-asiakkaitamme lataamaan Club One -mobiilikortin kännykkäänsä Tallink & Silja Line -mobiilisovelluksen avulla. Sen lisäksi on mahdollista käyttää laivaannousukortin -koodia tai pyytää laivan infosta väliaikainen Club One -kortti.

- Club One -muovikortteja tuotetaan ja postitetaan pelkästään suomalaisille kanta-asiakkaille vuosittain valtavan iso määrä. Monia muita asiakkuusohjelmia mukaillen haluamme mekin nyt kantaa kortemme kekoon muovin käytön vähentämiseksi ja tarjota asiakkaillemme ympäristöystävällisemmän ja mutkattomamman asiakaskokemuksen, kun kaikki matkaan tarvittava löytyy jatkossa yhdestä paikasta, kertoo Tallink Siljan Club One Director Hanna Michelsson.

Muutoksen taustalla on entistä vahvempi fokus digitaalisten palveluiden käyttöön ja niiden kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa. Projekti on myös linjassa koko Tallink-konsernin vastuullisuusstrategian ja kestävän kehityksen toimintatavan kanssa.

Suunnitelmissa on järjestää olemassa oleville korteille palautusmahdollisuus ja miettiä palautetuille korteille uusi elämä. Edellisviikon Matkamessuilla palautettuja kortteja kertyi jo muutama sata ja asiakkaita opastettiin kädestä pitäen mobiilikortin latauksessa ja käytössä. Kaikkien kuluvan vuoden aikana korttinsa palauttaneiden kesken järjestetään risteilyarvonta.

Club One -mobiilikortin, sekä muut mobiilisovelluksen matkaa sujuvoittavat toiminnot, saa käyttöönsä lataamalla Tallink & Silja Line mobiilisovelluksen älypuhelimeensa.    

Lisätiedot ja usein kysytyt kysymykset on koottu Club One-verkkopalveluun osoitteeseen https://www.tallinksilja.fi/club-one-kortti  

Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä