Tarjoamamme palvelut: katso CV:mme                                     

Norwegian sai lentotoimiluvan ArgentiinassaArgentiinan viranomaiset ovat viime yönä Suomen aikaa myöntäneet Norwegianin kokonaan omistamalle tytäryhtiölle, Norwegian Air Argentinalle (NAA), lentotoimiluvan (AOC).

Kuva ja teksti: Norwegian

NAA on tällä hetkellä perustamassa hallintoaan ja lainsäädännön vaatimusten mukaisia toimintojaan Buenos Airesiin. Yhtiö käynnistää lähiaikoina lentotoiminnan Argentiinan viranomaisten alaisuudessa.

– Tämä on uusi merkkipaalu Norwegianille. Hyväksyntä merkitsee, että voimme tarjota pian argentiinalaisille edullisia lentoja uusilla ja mukavilla lentokoneilla, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

– Argentiinan viranomaiset, jotka haluavat lisää kilpailua ilmailualalle, ovat ottaneet Norwegianin hienosti vastaan. Keskitymme nyt täysillä tarjoamaan halpoja lentolippuja miljoonille matkustajille. Toimintamme luo uusia työpaikkoja, taloudellista kasvua ja edistää matkailua, sanoo Norwegian Air Argentinan toimitusjohtaja Ole Christian Melhus.

Argentiinan ilmailuviranomainen (ANAC) antoi joulukuussa 2017 hyväksynnän Norwegian Air Argentinalle 153 reitin käynnistämiseksi Argentiinassa. NAA haki lupaa kaikkiaan 156 reitille. Norwegian suunnittelee Argentiinaan merkittävää toimintaa, mikä pitää sisällään sekä kotimaan että ulkomaan reitit Argentiinassa. Tällä hetkellä Norwegianilla on yksi Boeing 737-800 -lentokone Argentiinassa.

Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä