Monipuoliset reput kesän retkilleOlipa kyse sitten luontopoluilla samoilusta tai kaupungin katujen tallaamisesta, on Fjällrävenin tuotteiden tarkoitus aina ollut tehdä ulkona liikkumisesta helpompaa ja mukavampaa. Tämä koskee niin teknisimpiä vaellushousuja ja rinkkoja, ylävuoristomalliston tuotteita kuin ajattomia klassikoita ja jokaisen arkea helpottavia reppuja. Jokaista hetkeä tulee vaalita. Ja retki voi alkaa lähempää, kuin olisit osannut odottaa.

Kuvat ja teksti: Fjällräven©

Uusi päiväreppumallisto

Päivärepulta vaaditaan yleensä paljon. Toisin kuin vaellusrinkan tai -repun, jolla on hyvin spesifi toiminto ja tarkoitus, päivärepun tulee olla toiminnallinen ja monipuolinen. Sen pitää näyttää hyvältä, kantaa mukanaan kaikki retkellä tarvittava, olla riittävän tilava salikamppeille tai picnic-eväille - tai molemmille. Juuri siksi Fjällräven on lanseerannut täysin uuden, monipuolisen päiväreppumalliston ,Ulvön, johon kuuluu roll-top, vyölaukku ja keskikokoinen reppu. Tuotteet on valmistettu Fjällrävenin uudesta Bergshell-materiaalista, joka on erittäin kestävää ja vedenpitävää ja jossa on erinomainen repäisylujuus sekä hankauksenkesto.

Ulvö 23


Erittäin monipuolinen Ulvö 23 -päiväreppu sisältää topatun läppäritaskun, taskut vesipulloille, verkkokankaisen selkäpaneelin, rintaremmin, kaksi tilavaa osiota tavaroille sekä useita taskuja. Sopii retkille luontoon, töihin kulkemiseen ja muuhun urbaanin menoon.

Ulvö Rolltop 23


Fjällrävenin uusi vedenpitävä Bergshell-materiaali ja teipatut saumat tekevät tästä repusta luottokaverin kovimmassakin rankkasateessa. Roll-top-sulkumekanismi pitää kosteuden ulkopuolella ja topattu sisätasku suojaa läppärisi kolhuilta. Etupuolella on pieni lenkki esim. pyörälampulle  ja logo on heijastava.

Ulvö Hip Pack


Ulvö Hip Pack tarjoaa kätevästi säilytystilaa kompaktissa muodossa silloin kun haluat kulkea mahdollisimman keveillä kantamuksilla. Päälo-keronlisäksi siinä on ulkoinen turvatasku vartaloa vasten. Erinomainen lyhyille trekeille ja matkustukseen.

Helsingin omat uutiset
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä