Luonto odottaa sinua - Esittelyssä Fjällrävenin Syksy & Talvi 2019 - Everyday Outdoor -mallisto

FJÄLLRÄVENIN SYKSY &  TALVI 2019 Everyday Outdoor-mallistoineen kaventaa kuilua vaeltajien ja urbaanien kulkijoiden välillä. Kun yhdistetään puhtaan linjakas muotoilu kestäviin ja toiminnallisiinmateriaaleihin, saadaan aikaan tuotteita, joilla kuka tahansa voi lähteä kaupungin kaduiltaluonnon ääreen - mukavuudesta tinkimättä.

Fjällräven

Totuttuun tapaan Fjällräven pitää kiinni kestävän kehityksen asettamista raameista, eikä tämä sesonki ole poikkeus: kaikki uudet G-1000 -tuotteet on valmistettu tämän kestävän ja mukautettavissa olevan materiaalin ekologisemmasta versiosta, jossa käytetään luomupuuvillaa ja kierrätettyä polyesteriä. Lisäksi Fjällräven yhdistää yhden luonnon monipuolisimmista materiaaleista - villan - useampaan tuotteeseen kuin koskaan aiemmin.

Jokapäivän seikkailut voivat löytyä lähempää kuin luuletkaan. Ja ne ovat erityisen kauniita syksyllä. Juuri silloin, kun maaseutu loistaa kirkkaissa syksyn väreissä ja kaikki vihreä pukeutuu keltaisen ja punaisen sävyihin. Meille tekee hyvää viettää aikaa luonnossa, eikä sen pitäisi vaatia suuria voimanponnistuksia. Listasimme meidän omat lempipaikkamme luonnon parissa. Mahtava tapaa pitää itsensä lämpimänä ulkosalla ja viettää aikaa ystävien kanssa on pistää pystyyn leirinuotio.

Kaupungista luontoon ("From City to Nature ") -The Edible Country

Yhtestyössä

Fjällrävenin ja Primuksen kanssa, Visit Sweden on lanseerannut vuoteen 2019 “The Edible Country” -tapahtuman - 100 miljoonan eekkerin DIY gourmet-ravintolan. “The Edible Country” koostuu yhdeksän ruokalajin menusta, jonka vierailijat valmistelevat ja kokkaavat itse – ja kaikki tapahtuu keskellä ruotsalaista luontomiljöötä. Mukana suunnittelemassa ovat olleet ruotsalaiset Michelin-tähditetyt kokit Titti Qvarnström, Niklas Ekstedt, Jacob Holmström ja Anton Bjuhr. Tapahtumaa varten useita käsintehtyjä pöytiä sekä käyttövalmiita Primuksen ruoanlaittosettejä ja kokkausvälineitä sekä Fjällrävenin varusteita on aseteltu ympäri Ruotsin.  Pöytiä voi varata toukokuun ja syyskuun välissä  Bookatable.comissa.

Greenland -mallisto ottaa ISOMMAN harppauksen kohti  kierrätettyjä materiaaleja

Greenland-mallistomme toimii erinomaisena alustana tavoitteellemme kaventaa kuilua vaeltajien ja urbaanien "trekkaajien" välillä. Integroituamme simppelit ja linjakkaat mallit kestäviin ja toiminnallisiin materiaaleihin on Greenland-malliston takeista, housuista, paidoista ja    huppareista tullut salonkikelpoisia siirtämään sinut mistä vain kaupunkisijainnista lähimpään luontoidylliin. Mukavuudesta tinkimättä. Tämä on aina ollut Greenland-mallistolle ominaista. Kaikki uudet G-1000 Greenland -tuotteet on valmistettu luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä. Lisäksi Fjällrävenin Italiassa tuotettu kierrätetty villa - Re-Wool – ulottuu paidoista ja neuleista aina takkeihin, parkatakkeihin ja jopa laukkuihin asti.

"Pyrimme käyttämään kierrätettyjä materiaaleja aina kuin vain voimme. Siksi, koska jo olemassaolevien materiaalien käyttäminen vie vähemmän energiaa ja resursseja kuin uusien raaka-aineiden tuottaminen. Villa on niin uskomattoman hieno materiaali, ettemme voi heittää sitä hukkaan. Uskomme, että meidän Re-Wool on hyvä vaihtoehto uutena tuotetulle villalle, sillä siinä käytetään materiaalia, joka muuten menisi jätteeksi." - Christiane Dolva, Fjällrävenin kestävän kehityksen päällikkö.

Helsingin omat uutiset
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä