Tarjoamamme palvelut: katso CV:mme                                     

Hotelli Punkaharjun Saimi Hoyer on Vuoden matkailuhenkilö


Matkailutoimittajien Kilta palkitsi Helsingin matkamessujen avajaisten yhteydessä vuoden matkailuhenkilön ja -tapahtuman sekä kotimaan ja ulkomaan kohteet. Kilta on jakanut kunniakirjoja vuodesta 1972.


Kuva ja video: Anita Reiman© Teksti: Matkailutoimittajien kilta

Saimi Hoyerin tukijoukuissa oli myös Hotelli Punkaharjun joogaviikonlopuissa toiminut Tero Vänttinen (oik.)
Matkailutoimittajien Killan nimeämä vuoden matkailuhenkilö on Hotelli Punkaharjun johtaja Saimi Hoyer. Kotimaan kohteena palkittiin Helsingin matkailusaaret ja ulkomaan kohteena Tartossa toimiva Viron kansallismuseo. Vuoden tapahtuma on Sodankylän elokuvajuhlat. Kilta jakoi tunnustukset Helsingin Matka 2018 -messuilla torstaina.

Saimi ja Thomas Hoyer ostivat kansallismaisemassa sijaitsevan Hotelli Punkaharjun kaksi vuotta sitten. Hoyerit remontoivat aiemmin Punkaharjun Valtionhotellina tunnetun arvorakennuksen nykyaikaiseksi matkailukohteeksi.

”Saimi Hoyer ja Hotelli Punkaharju ovat nostaneet kansallismaiseman takaisin Suomen matkailukartalle yhdeksi tämän hetken kiinnostavimmista kotimaan kohteista. Alueen matkailullisen arvon nousu on paljolti hotellinjohtajan tarmon ja innostuksen ansiota”, perusteluissa todetaan.

Puhdas luonto ja siitä ammennettavat raaka-aineet maistuvat Hotelli Punkaharjun keittiössä. Saimi Hoyer on luonut villiyrttikursseillaan ja ravintolan tarjonnalla Hotelli Punkaharjusta luonnosta kerättävien raaka-aineiden kehdon.

Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä