Dubaissa vietetään suosittua ruokafestivaalia jo 7. kerran

Ruokaharrastajat pääsevät taas syventyvään aavikkometropoli Dubain värikkääseen ja monipuoliseen ruokakulttuuriin Dubai Food Festivalilla, joka järjestetään jo seitsemännen kerran 26. helmikuuta-14. maaliskuuta. Tämänvuotisen ohjelmakattauksen yksityiskohtia ei ole vielä julkistettu, mutta luvassa on muun muassa kulinaarista aarteenetsintää, rantaruokamarkkinat, ruoanlaittokursseja ja julkkiskokkeja.

Dubai Tourism©

Dubai on yli 200 kansallisuuden kotipaikka. Kulttuurien kirjo on luonnollisesti vaikuttanut myös kaupungin ruokakulttuuriin ja ravintolaskeneen, jotka tarjoavat makuelämyksiä kaikista maailmankolkista.

Sen kunniaksi aavikkometropolissa järjestetään 26. helmikuuta-14. maaliskuuta seitsemäs Dubai Food Festival, joka antaa paikallisille ja vierailijoille mahdollisuuden syventyä Dubain monipuoliseen makumaailmaan.

Festivaalin ohjelmassa on muun muassa suosittu Dubai Restaurant Week, jonka aikana monet kaupungin parhaista ravintoloista tarjoavat kolmen ruokalajin menuja sopuhintaan.

Muista toistuvista tapahtumista voidaan mainita Beach Canteen, jossa kokonainen ranta täyttyy Dubaille tunnusomaisista ruokapaikoista ja -konsepteista. Ohjelmassa on niin ikään tämän vuoden parhaiden "kätkettyjen helmien" nimeäminen. Niillä viitataan paikallisten ehdottamiin ja äänestäminen vähemmän tunnettuihin ruokapaikkoihin. Festivaalilla on myös mahdollisuus käydä ruoanlaittokursseja, syödä julkkiskokkien valmistamaa ruokaa ja osallistua erilaisiin ruokatapahtumiin kaupungin ostoskeskuksissa ja ravintoloissa.

Dubai Food Festivalin järjestää Dubai Festivals and Retail Establishment, ja sen koko ohjelma julkistetaan pian osoitteessa www.dubaifoodfestival.com.

Seuraa tapahtumaa myös somessa:@DubaiFoodFes  ja #DubaiFoodFest.

Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä