Alkoholittomat oluet kasvavat ja tarjonta monipuolistuu

Alkoholittomien oluiden kysyntä kasvaa koko ajan. Maailmanlaajuisesti jopa 37 % kuluttajista sanoo vähentävänsä alkoholinkulutusta terveyssyistä ja haluavansa korvata perinteisen alkoholijuoman alkoholittomalla tai matala-alkoholisella vaihtoehdolla*.

Kuva ja teksti: Oy Olvi Ab©

Tämä trendi näkyy myös kuluttajien kiinnostuksena alkoholittomia panimotuotteita kohtaan ja alkoholittomien oluiden myynti onkin kehittynyt 31 % kasvuvauhdilla**. Olvi vastaa kasvavaan kuluttajakiinnostukseen ja tuo markkinoille uutuuden, joka täydentää nykyistä, pitkälti peruslagereihin painottuvaa valikoimaa.

A.Le Coq Premium 0,3 % vehnäolut on uusi varteenotettava alkoholiton vaihtoehto. Se on myös isotoninen, jonka takia se palauttaa hyvin kehon nestetasapainon raskaan urheilu- tai fyysisen työsuorituksen jälkeen. Isotonisuus on saavutettu raaka-ainevalintojen, uuden valmistustavan ja korkeamman osmolariteetin avulla. Se ei sisällä lisättyä sokeria, eikä siten ole makea kuten monet muut alkoholittomat oluet. Parhaimmillaan olut on hyvin viilennettynä saunan tai rankan lenkin jälkeen. Olut on valmistettu Olvin tytäryhtiössä A.Le Coqissa, Virossa.

Helsngin Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Turun Messukeskus
2020
Messut peruttu
toistaiseksi
koronaviruksen
(COVID-19)
vuoksi.
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä