Matkailu & kulttuuri

Hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa Suomen olevan poikkeusoloissa koronavirustilanteen vuoksi

Hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Linjattujen toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talousel&aum. . .

Lue lisää »
Autot

Volvo Cars vähentää logistiikkaverkoston päästöjä lisäämällä rautatiekuljetusten käyttöä

Volvo Cars vähentää merkittävästi hiilidioksidipäästöjä logistiikkatoiminnassaan vaihtamalla kuljetuksia autorekoista juniin tuotantolaitostensa ja uusien autovarastojen välillä. . .

Lue lisää »
Ladygolf

Golfliiton tiedote koskien koronavirustaKoronavirusepidemian leviämisen ja viranomaisten päätösten johdosta Suomen Golfliitto on koonnut ohjeistusta golfyhteisöille ja pelaajille sekä tehnyt omaa toimintaansa koskevia päätö. . .

Lue lisää »
Talous

Kauppojen toiminnassa ei toistaiseksi häiriöitä koronaviruksen takia

Kaupan alan yritykset toimivat tällä hetkellä pääosin normaalisti koronavirustilanteesta huolimatta. Kauppa jatkaa varautumistaan viranomaismääräysten mukaisesti, eikä kuluttajilla ole tarvetta . . .

Lue lisää »
Urheilu & golf

Naisten liiga on nyt Kansallinen Liiga – Palloliitolta historiallinen päätös pudottaa sukupuoleen viittaava etuliite pois

Jalkapallon Naisten Liiga uudistuu ja sarja on kaudesta 2020 alkaen Kansallinen Liiga. Nimen ja identiteetin uudistus on osa liigan vuosien 2020-2023 "Modernia huippu-urheilua" -strategiaa, jossa korostuvat vahvasti ihmisten samanar. . .

Lue lisää »
Lifestyle

Malta sai ensimmäiset Michelin-tähtensä

Michelin julkisti 26. helmikuuta ensimmäisen Maltan-oppaansa ja samalla saaren 3 ensimmäistä Michelin-tähden saajaa. Uudessa Michelin-oppaassa hehkutetaan Maltan, Gozon ja Cominon saarten huippuravintoloita, ruok. . .

Lue lisää »
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä