Matkailu & kulttuuri

Jukka Lindströmin Välikysymys kysyy onko suomalainen politiikka rikkiHelsingin Kaupunginteatterin Arena-näyttämöllä vierailee 3. marraskuuta alkaen neljän esityksen verran Noin viikon uutiset -tv-ohjelmasta tuttu Jukka Lindström suomalaiseen yhteiskuntaan pureutuval. . .

Lue lisää »
Lifestyle

Jimm's PC-Store ja GameXpo-pelitapahtuma järjestävät Suomen ensimmäisen tuhannen pelaajan PUBG-liveturnauksen

GameXpo-pelitapahtumassa 2.–4.11. voi kuka tahansa yli 16-vuotias kokeilla, miltä tuntuu olla e-urheilija. Se onnistuu osallistumalla PlayerUnknown´s Battlegrounds -liveturnaukseen, jonka yhdessä pelissä voi olla. . .

Lue lisää »
Talous

A-lehdet tutki: Suomalaiset remontoivat nyt pintoja, pihaa ja vapaa-ajan asuntoja – vaikeinta on valita tekijät ja tarvikkeet, mutta valmiista työstä tunnetaan suurta ylpeyttäViimeksi tehdyssä remontissa kaikki sujui täysin kuten piti, sanoo liki 40 % remonttia tehneistä.


Teksti: A-lehdet Oy Kuva: Anita Reiman©

Kodin remontit kasaut. . .

Lue lisää »
Autot

Koeajossa Ford Mondeo HybridTällä kertaa perinteisessä koeajossamme on Ford Mondeo Hybridin ja tapahtumapaikkana Fiskarsin upeat maisem. . .

Lue lisää »
Urheilu & golf

Pormestari Jan Vapaavuori: Liikkuminen on liikuntaa tärkeämpää

Helsingin kaupunki käynnistää liikkumisohjelman, jonka tavoitteena on saada helsinkiläiset liikkumaan enemmän ja istumaan vähemmän. Ohjelmalla on myönteinen viesti “Pienikin liike auttaa.&rdquo. . .

Lue lisää »
Autot

Koeajossa Ford FiestaPerusteellisessa koeajossa uusi Ford Fiesta 1.0 -litran EcoBoost-moottorilla varustettuna.

Kuv. . .

Lue lisää »
MAINOKSET - ADS