Matkailu & kulttuuri

Turun Kirjamessujen keskustelussa aiheina myös politiikan kirjatSauli Niinistö on mukana Turun Kirjamessuilla. Hän osallistuu Turun Messukeskuksessa käytävään keskusteluun lauantaina 6.10. klo 16. Aiheena on Puhetta politiikan kirjoista. Keskustelemassa ovat pr. . .

Lue lisää »
Lifestyle

Habitare vei yritysten juurilleSuomen johtava huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare tarjosi elämyksiä sisustamisesta ja muotoilusta. Viiden päivän aikana Habitaressa, Antiikki-tapahtumassa, Hifissä ja ammattilaisten Habit. . .

Lue lisää »
Talous

A-lehdet tutki: Suomalaiset remontoivat nyt pintoja, pihaa ja vapaa-ajan asuntoja – vaikeinta on valita tekijät ja tarvikkeet, mutta valmiista työstä tunnetaan suurta ylpeyttäViimeksi tehdyssä remontissa kaikki sujui täysin kuten piti, sanoo liki 40 % remonttia tehneistä.


Teksti: A-lehdet Oy Kuva: Anita Reiman©

Kodin remontit kasaut. . .

Lue lisää »
Autot

Koeajossa Ford Mondeo HybridTällä kertaa perinteisessä koeajossamme on Ford Mondeo Hybridin ja tapahtumapaikkana Fiskarsin upeat maisem. . .

Lue lisää »
Urheilu & golf

Pormestari Jan Vapaavuori: Liikkuminen on liikuntaa tärkeämpää

Helsingin kaupunki käynnistää liikkumisohjelman, jonka tavoitteena on saada helsinkiläiset liikkumaan enemmän ja istumaan vähemmän. Ohjelmalla on myönteinen viesti “Pienikin liike auttaa.&rdquo. . .

Lue lisää »
Autot

Koeajossa Ford FiestaPerusteellisessa koeajossa uusi Ford Fiesta 1.0 -litran EcoBoost-moottorilla varustettuna.

Kuv. . .

Lue lisää »
MAINOKSET - ADS