Autot

Uusi tieliikennelaki voimaan maanantaina 1.6. – tiivis tietopaketti uudistuksista kaikille tielläliikkujille

Uusi tieliikennelaki tulee voimaan maanantaina 1.6. ja se tuo mukaan monia uudistuksia tielläliikkujille. Esimerkiksi tien. . .

Lue lisää »
Ladygolf

Qatar Airways has reopened 52* destinations in May and a total of 80* destinations by the end of June

Airline will gradually reinstate suspended destinations and additional frequencies in line with expected relaxation of entry restrictions around the world with a focus on key global destinations and partner hubs.

Lue lisää »

Matkailu & kulttuuri

Viking Linen liikennöinti lähiviikkoina

Viking Line lisää liikennöintiään vähitellen 1.6.2020 alkaen. Linjaus perustuu hallituksen päätökseen helpottaa porrastetusti koronaan liittyviä rajoituksia.  Maarianhaminan sat. . .

Lue lisää »
Urheilu & golf

Liikunnalla vireyttä ja toimintakykyä ikäihmisten korona-arkeen

Korona-arki eristyksissä kotona on vaikuttanut ikäihmisiin eri tavoin. Joillakin kirjastojen, muiden palvelujen ja eläkeläisryhmien sulkeminen on vähentänyt liikkumisen minimiin, mikä heikentä. . .

Lue lisää »
Talous

Suomalaiset talonrakennus- ja infra-alan yritykset menestyvät Afrikan maissa ja Intiassa osaamisella ja innovaatioillaan

Yhä useammat suomalaisyritykset ovat kiinnostuneita tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja kehittyvien maiden infrastruktuurin ja teollisuuden kestävään rakentamiseen. Viisi Finnpartnershipin tukea saanutta yrityst. . .

Lue lisää »
Lifestyle

Pidäthän koirat kytkettyinä omaksi ja muiden luonnossa liikkuvien turvaksi

Joka kevät viriää keskustelupalstoilla ja varsinkin sosiaalisessa mediassa suuria tunteita herättäviä keskusteluita koirien jätöksistä ja irti juoksentelevista lemmikeistä.<. . .

Lue lisää »
Päivän kurssi
Viimeisimmät uutiset
Koeajossa
Yhteistyössä