Talous

Jyrki Katainen Sitran yliasiamieheksi

Topias Dean©, SitraYhteiskuntatieteiden maisteri, komissaari Jyrki Katainen on valittu Sitran yliasiamieheksi. Valinnan teki Sitran hallintoneuvosto. Tehtävä on määräaikainen ja kestää viisi vuotta.

Lue lisää »

Ladygolf

European Tour Destinations secures commanding presence in new ranking of Europe's top golf courses

PGA Catalunya Resort's Stadium Course, European Tour Desitnations network's highest ranked layout of Golf World's Top 100 Courses of Continental Europe.European Tour Destinations' network of world class golf venues has once again dominated Golf World magazine's Top 100 Golf Courses in Continental Europe, with a total of 14 courses from across 11 of its venues making the renown. . .

Lue lisää »
Autot

Volvo tarjoaa Suomen parasta asiakaspalvelua

Volvo saavutti ylivoimaisen voiton jo neljännen kerran Auto Bild Suomi -lehden ja Palvelu Plus -tutkimustoimiston toteutta. . .

Lue lisää »
Matkailu & kulttuuri

Turun lentoasema valittiin vuoden lentoasemaksi

Finavia valitsi Turun lentoaseman alueellisen lentoasemaverkostonsa vuoden lentoasemaksi 2018. Valintakriteereinä korostuivat uudet reittiavaukset ja hyvä tuloskehitys. Turussa on onnistuttu rakentamaan menestyksekkääst. . .

Lue lisää »
Lifestyle

Suomalaiset ovat hyvinvointiteknologian innovaatioissa maailman kärkeä - Talviteknologian innovaatiot esillä GoExpo Winterissä

GoExpo Winterin yhteydessä järjestetään uusi innovaatiokilpailu, johon voivat ottaa osaa talviurheiluun liittyvät startupit ja innovaatioiden kehittäjät. GoExpo Winter Innovations tuo ennennäkemä. . .

Lue lisää »
Urheilu & golf

Golfharrastajan Dubai: ensiluokkaisia turnauksia, suositeltavia kenttiä ja hyviä vinkkejä

Emirates Golf ClubDubai on hyvä vaihtoehto, jos haaveissa on aurinkoinen golfloma, joka tarjoaa myös jännittäviä kulttuuri- ja makuelämyksiä kaikista maailmankolkista. Lentoaikakin on vain kuusi tuntia. Dubaist. . .

Lue lisää »
MAINOKSET - ADS